Valla öyle [emoji5]Oo forum cok hızlı beyler![]()
Ne iş yapar ?Aylardır beklediğim windows 8 için Wunderlist uygulaması sonunda çıkmış şükürler olsun![]()
Ne iş yapar ?
Sabaha karşı format keyfi.
Senin apple'ın sorunlarını kabul etmen gibi, samsungun, androidin ve diğer sistem ve telefonların sorunlarını kabul edenler var. Bir de bunlardan tamamen farklı tek marka ve ya sistemi savunup diğerine her fırsatta çamur atanlar var.Androidcileri anlayamıyom. Adam eskiden iPhonelar çok küçük diyordu şimdi ise özenti işte Samsungun ekranı gibi yaptı diyor Apple ne yaparsa yapsın kötülüyor adam. Ben Apple'ın sorunlarını kabul ediyom adam edemiyor Androidin sorunlarını. Neymiş efendim aynı Samsungmuş da kopyaymış da .
Androidcileri anlayamıyom. Adam eskiden iPhonelar çok küçük diyordu şimdi ise özenti işte Samsungun ekranı gibi yaptı diyor Apple ne yaparsa yapsın kötülüyor adam. Ben Apple'ın sorunlarını kabul ediyom adam edemiyor Androidin sorunlarını. Neymiş efendim aynı Samsungmuş da kopyaymış da .
Abi sende tam cihazını bulmuşsun...android4.0 öncesi android fiyasko örnek fiyasko samsung gt-s5360.
Abi sende tam cihazını bulmuşsun...android4.0 öncesi android fiyasko örnek fiyasko samsung gt-s5360.
Ben superonline 50mb 150gb akk kullanıyorum 79 tlTtnet 16 mbs + 50 gb akk 70 tl tarifesindeydik. Tahaahüt bitti. Bu akşam çıkmak istediğimizi söyledik. Aynı tarifeye 44 tl fiyat çektiler. Varmı bu şkeilde kullanan. Ben inanmadım. Bu işte de bi b**luk çıkar diyorum ama.
Ben superonline 50mb 150gb akk kullanıyorum 79 tl