Bloother
Rektör
eski konulara cevap yazılması engellenebilir vBulletin® buna imkan vermeli.
dikkat! vbulletin kısmı kopyala yapıştır.
Ben de detaycıyım ama senin kadar detaycı değilim hocam. seni bu forumda benden başka anlayan yok sanırım.

eski konulara cevap yazılması engellenebilir vBulletin® buna imkan vermeli.
dikkat! vbulletin kısmı kopyala yapıştır.
Aga her şeyi anlarım da SDN okuru'nun mesajının silinmesini anlayamam. Arkadaş, hem onay verip hem silmek nedir?![]()
Okur mesajlarını onaylarken panelde konunun tarihi görünmüyor. Dolayısı ile konu hort mu, güncel mi kestiremediğimiz için oluyor bunlar
Onu anlarım da onayladığınız mesajı sonra neden siliyorsunuz onu anlamıyorum.![]()
SDN Okurları konu hortlatma işlerini bilerek yapıyor.
Yok Google dan bulmuşmuş denk gelmişmiş hikayelerini geçiniz.
Öyle alakasız konulara öyle zamanlamalı yorumlar yapılıyor ki çok örnek gördük.
Hatta hepsine maal etmek de yanlış olabilir, bazı bir kaç okur bilinçli yapıyor bunu.
Neden ? Ya forumun hitine katkı için ya da aldığı tepkiler egolarını okşadığı için nokta net.
İşte bunlar hep psikolojinin konusu.![]()
bu da benim ki işteSon karnem
![]()
sen ne gıcık çıktın be ch@t527 bozulacaksan adam gibi bozul!
tabi 7/24 mp3 yada radyo çalmak daha çok işine geliyor...
1: Önce üzerine kezzap dök
2: Sonra üzerine birazda bulaşık deterjanı dök
3: Fırçayla kezzap ve deterjanı karıştır üzerine birazda kolonya dök
4: Son olarakda yak sonra da çekiçle parçala bizde kurtulalım sen de kurtul![]()
1: Önce üzerine kezzap dök
2: Sonra üzerine birazda bulaşık deterjanı dök
3: Fırçayla kezzap ve deterjanı karıştır üzerine birazda kolonya dök
4: Son olarakda yak sonra da çekiçle parçala bizde kurtulalım sen de kurtul![]()
[MENTION=19025]AliA[/MENTION] nerelere gitti haberi olan var mı ?
Hiç haberim olmadı ilginç gerçekten sessiz sedasız gitmiş o zaman,tamamen mi bıraktı geçici mi ?Bırakıyorum demişti bi ara yanlış hatırlamıyorsam.
Sessiz sedasız gitti heralde.
Hiç haberim olmadı ilginç gerçekten sessiz sedasız gitmiş o zaman,tamamen mi bıraktı geçici mi ?
Kalıcı gitmiş gibi ,Severdim doğrusu :confused1:http://forum.shiftdelete.net/konu-disi/5756-soyle-rahatla-3834.html#post3355302
İlgili mesajı şu sayfada. Tam veya geçici mi bilmiyorum.
mümkünse görüşmeyelimo ne arkadaş
![]()