eSa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 352
Takipteyim.. 101 'e kadar serbest :devil:
beni soksa da öldürmüyorum artık arılara alıştım eşekarısı olsada öldürmüyorum 2 kere soktular ilkinde ben hatalıydım...üçe katlanmış telli dosya elimin altında duruyor, ne olur ne olmaz..![]()
geçmiş olsun beni sadece elimden soktu eşekarısı sayısını hatırlamadığım kadar da balarısı soktu hiç sorun olmadı şişme kızarıklık olmadı ...Bi kere göz kapağımdan soktuyduçok kötü günlerdi
geçmiş olsun beni sadece elimden soktu eşekarısı sayısını hatırlamadığım kadar da balarısı soktu hiç sorun olmadı şişme kızarıklık olmadı ...
huawei e1820 avea'nın olunca turkcell'e kıllık yapıyor 3g düzgün çekmiyor ch@t527'nin full çektiği yerde edge'klıyor yada zayıf 3g çekiyor çöp...
![]()
100lira'ya ikinci el htc windows phone'lu tel var alsam mı? modem olarak nasıldır?
bu htc'nin modem hızı ne? 7,2'den hızlı mı?Htc hd2 model bulursan öneririmuzun dönem kullandım o telefonu
bu htc'nin modem hızı ne? 7,2'den hızlı mı?
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/cok-temiz-htc-hd2-telefon-116715109
bu nasıl? 77lira.
bir yerde görmüştüm sanki onunla karşlaştırır bunu alırım belki paypal nakit karta para yüklersem tabi teşekkürler.Baya temizmiş bu telefona android kurulabiliyor s3 ü satınca 4.4 kurup kullanmıştım bi ara eğer bir sıkıntısı yoksa öneririmEfsanedir bu telefon
Pes 14 indirdim indirmez olaydım kafa vuruşu ve ortalar düzelmiş top kontrolü ve top sürüşünün içine etmişler çalım atılmıyor özil pique den kafa topu alıyor vs vs çok saçma olmuş pes 13 gibi zevk vermiyor
@zozeidon coen kardeşler yeni film yapıyormuş.Bu arada izlemediysen fargo diye bir dizi yapmış bu ikili http://www.imdb.com/title/tt2802850/?ref_=nm_flmg_prd_2
Ben şimdi gördüm. Denemek lazım.
Pes oynayabilmek için son güncellemeyi yüklemek gerek. Başlarda o oyunu nasıl oynamışım anlamıyorum![]()
Güncelleyince düzeliyomu bu eyw.![]()
''Para değil, 'adam' biriktirmek lazım bu hayatta.''
Söyleyince rahatladım![]()
Whatsapp'ta sorun mu var acep?