Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Genellemek yanlis olur ama fistik gibi kızların cevresinde cok erkek oluyor ve bunu insan ister istemez kaldiramaz birde kiz guzel olunca cok acik giyiniyor yok minisiydi falan orada bunu kastettim biraz ama hayali bile guzel de oyleside bize bakmaz :D
:)
zaten güzel olduğu için övünen, açık giyinen kız senin tanımladığın özelliklerin hiçbine uymaz :)

ama inan, bir sürü senin bahsettiğin kızlardan var.
ve hiçbirini bulamazsın boşa arama :). önce ben hakediyormuyum diye sor. hakediyorsan zaten o seni bulur. :) işinm güzel yanı işte burası.
biliyorum çünkü başıma geldi. :) gördüğüm herkesi ilk bakışta o sanıyorum. ama kimse onun gibi olamaz :)

hayali bile içimi mutlulukla dolduruyor :)
inşallah hayaller gerçek olur :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
:)
zaten güzel olduğu için övünen, açık giyinen kız senin tanımladığın özelliklerin hiçbine uymaz :)

ama inan, bir sürü senin bahsettiğin kızlardan var.
ve hiçbirini bulamazsın boşa arama :). önce ben hakediyormuyum diye sor. hakediyorsan zaten o seni bulur. :) işinm güzel yanı işte burası.
biliyorum çünkü başıma geldi. :) gördüğüm herkesi ilk bakışta o sanıyorum. ama kimse onun gibi olamaz :)

hayali bile içimi mutlulukla dolduruyor :)
inşallah hayaller gerçek olur :)

2 sene onceki halim gibisin biraz kendine dikkat et ne diyim :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Dua ederken en iyisini isteyin. Malum, verecek olanın hazinesi sonsuz :) [MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] [MENTION=344313]NGungor96[/MENTION]

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Tabi ki, ama şöyle de bişey var; senin gözünde iyi olanı senin için hayırlı yapabilecek olan da O'dur :)
işte bu süperdi :)
içime tuhaf bir sevinç geldi şimdi nedense :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sabahın köründe dershane var. :)
geç oldu.
herkese iyi geceler. :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
işte bu süperdi :)
içime tuhaf bir sevinç geldi şimdi nedense :)

sabahın köründe dershane var. :)
geç oldu.
herkese iyi geceler. :)

Bilirim o sevinci, gönlüne göre olur İnşallah.

Derslerini aksatma bu aralar, sabret. Eğer şimdiye kadar konuşma girişiminde bulunmamışsan sınava kadar bekle. Bu da damdan düşenin tavsiyesi.
Nasrettin Hoca’nın damdan düşüşü gibi. Nasrettin Hoca damdan düşüyor. Herkes doktor arıyor. Nasrettin Hoca ise bana doktor değil damdan düşeni getirin diyor.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
P2P-NET server'ında canlı pre database kanalı bilen varsa haber etsin. :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bilirim o sevinci, gönlüne göre olur İnşallah.

Derslerini aksatma bu aralar, sabret. Eğer şimdiye kadar konuşma girişiminde bulunmamışsan sınava kadar bekle. Bu da damdan düşenin tavsiyesi.
konuşmadım ama anlamıştır. anladı da(arkadaşım sağolsun. çok açıksözlüdür). gülümseyip duruyo :D
ama ben öyle millet gibi kız peşinde koşmam. zamanı gelince her şey olur, olacağına varır. ben elimden geleni yapıp gerisi O na bırakırım.
Pazartesi ve Cuma günleri ona matematik anlatacağım :) matematiği 0. benimki de çok iyi. oda bana türkçe anlatacak.(türkçe işi benim planım. :))
dersleri aksatmaktan ziyade farklı derslere yönelmek istiyorum. fizik kimya gibi. biraz da onlara ağırlık vereyim diyorum.

rehberlikçiye söyledim ne yapıyım diye adam bana ne istiyorsan onu yap dedi. :D çok yardım severler. :P
öyle böyle bir şekilde olacak bu. :)

okula muştayla git, adam döv diyeni de gördük ya :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aleykümselam abi. Şafak azalmıştır, kaç kaldı?

tavsiye eder misin, okul bitince gidelim mi yoksa uzatmak için herşeyi yapalım mı :D

atarsa 133 :D paranız varsa bedelli yapın derim. yoksa cidden çekilecek dert değil.

Aleykum Selam,
Birader bari askerdesin diye yokluğunun tadını çıkartalım az müsade et de.. :P

Hayırlı teskereler. :)
Eyvallah Fatih :)

anasını satim açlık oyunları ateşi yakalamak filmi var ya, işte hepsi yalan özel efekt onların :D

açlık oyunları çayı kapmak adından bir projem var, kışlaya bi kamera sokarsam herkes film nasıl görecek :D
oskarlık oyunculuk çıkmazsa film işini bırakırım :P

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yılın ilk karı yağıyor :)

İlk defa İbranice yazılı bir çikolata yedim.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
8 yıllık laptop da Windows 7 çok akıcı arkadaş..:D

CyberShot

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Angara'da kar başladı :)
aju3y7yg.jpg

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bizim binanın bebeler hızlı çıktı. İki kardan adamı yapıp yıkmışlar, şimdi de kayma aşamasına geçmişler :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Ben 5 yıllık laptopa Win 7 yüklediydimde kasmaktan başka bir şey yoktu Chrome 15 saniyede kullanılabilir hale geliyodu:)

15 saniyemi yuh ya 2 saniyede açılıyor 6-7 saniyede kullanılabilir oluyor bide sürüm Windows 7 ultimate :D

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
"Madem geldik Dünya'ya çalışalım Kimya'ya."

Hatırlamayan yoktur herhalde. :devil:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Symbian dosya sistemi yönüyle Windows'a benziyormuş, sürücüleri C D E diye isimlendirmesi, dosya özellikleri (gizli, salt okunur, sistem), uygulama dosyalarının uzantısının *.exe *.dll olması vs. vs..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...