Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
5 Yıl aradan sonra windows 7 kurdum :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
sıkıntıdan patlıyom. moralim sıfır gibi bir şey.
onu seçme bunu seçme şu ol bu ol diyen rehberlikçiler sağ olsunlar. :) sayelerinde moral kalmıyor. ben bilgisayar mühendisi diyorum. biri çıkıyo tamirci mi olcan diyor, diğeri iş bulamazsın diyor... sen bile iş bulabildiysen ben çalışmadan para kazanırım :P

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ulen matematikten 30 nete çıksam garantileyecem işi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sıkıntıdan patlıyom. moralim sıfır gibi bir şey.
onu seçme bunu seçme şu ol bu ol diyen rehberlikçiler sağ olsunlar. :) sayelerinde moral kalmıyor. ben bilgisayar mühendisi diyorum. biri çıkıyo tamirci mi olcan diyor, diğeri iş bulamazsın diyor... sen bile iş bulabildiysen ben çalışmadan para kazanırım :P
Netler ne durumda

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Hava sicakligi hissedilen -14

demek ki halimize şükretmek gerek izmir kaç derece bilmiyorum ama balkona çıkıp sigara içilebiliyor üşümeden ısınmak için nestle antepfıstıklı çikolata yemen işine yarar 80gr şuan 2lira gerçi pehlivanoğlu'nda nestle damak 2x80gr 4,95lira tansaş ve pehlivanoğlu'nda işine yarar.
düzeltme:
İzmir14°5°

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bugün saatci de bir bayan gördüm gözleri masmavi.. insAllah bana böyle biriyle evlenmek nasip olur :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bana bir alıntı veya etiketleme bildirimi geliyor, ama baktığımda listede kimin alıntıladığını göremiyorum, sadece tahmin yolu ile Faaliyet Akışına bakarsam oradan yakalayabiliyorum..

Bu hepsinde böyle...

Dostlar sizlere de oluyor mu bu ?

Çözüm için önerileriniz neler ?
@keyloger hocam @AliA hocam ? @mr_rain hocam ? :)

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Bana bir alıntı veya etiketleme bildirimi geliyor, ama baktığımda listede kimin alıntıladığını göremiyorum, sadece tahmin yolu ile Faaliyet Akışına bakarsam oradan yakalayabiliyorum..

Bu hepsinde böyle...

Dostlar sizlere de oluyor mu bu ?

Çözüm için önerileriniz neler ?
@keyloger hocam @AliA hocam ? @mr_rain hocam ? :)

Aynen bende de öyle. Hatta bildirimde alıntı olarak gösterdiği daha farklı ve eski bir konu. Tek tek mesajlarıma bakıp buluyorum hatta bazen de bulamıyorum.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Hmm.. Genel bir sorun o zaman..
Neyse zamanla çözülür umarım... :rolleyes:

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ulen matematikten 30 nete çıksam garantileyecem işi

Netler ne durumda
mat geo da 40 da 30 rahat yapıyorum ama fen zor 22 anca :)
türkçe sosyal ise 40 da 27-30.

lys fen 0 :) ama lys mat 50 de 40 rahat. lys geo 30 20-25.
yani üniversite garanti ama iyi bir üniversite için daha çok yolum var. ve bu yolda bazı öğretmenlerim hariç yardım edenim yok.
bir tanesi sayesinde dershaneye yazıldım :) Allah razı olsun. bir tanesi canım sıkıldığında moral verdim.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Vee 78-74 zafer bizimdir.
Obradoviç varsa sorun yok :lol:

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mat geo da 40 da 30 rahat yapıyorum ama fen zor 22 anca :)
türkçe sosyal ise 40 da 27-30.

lys fen 0 :) ama lys mat 50 de 40 rahat. lys geo 30 20-25.
yani üniversite garanti ama iyi bir üniversite için daha çok yolum var. ve bu yolda bazı öğretmenlerim hariç yardım edenim yok.
bir tanesi sayesinde dershaneye yazıldım :) Allah razı olsun. bir tanesi canım sıkıldığında moral verdim.
Sırf senin yaptığın kadar matematik yapabilsem istediğim yerlere elimi kolumu sallaya sallaya giriyorum. 2. kez giricem sınava ona rağmen :)

Netlerin harika tebrik ederim

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Sırf senin yaptığın kadar matematik yapabilsem istediğim yerlere elimi kolumu sallaya sallaya giriyorum. 2. kez giricem sınava ona rağmen :)

Netlerin harika tebrik ederim
keşke fen de yapabilsem :) netlerim aslında çok süper değil. ama ortalamanın üstünde. bana istediğim bölümü (bilgisayar müh) hayli kazandırır ama iyi bir üni istiyorum. kazanırım inşallah.
bu aralar çok sıkıldım. biraz ara vermek istiyorum. bunaldım resmen dersten. :) her yerde kitap var.

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
keşke fen de yapabilsem :) netlerim aslında çok süper değil. ama ortalamanın üstünde. bana istediğim bölümü (bilgisayar müh) hayli kazandırır ama iyi bir üni istiyorum. kazanırım inşallah.
bu aralar çok sıkıldım. biraz ara vermek istiyorum. bunaldım resmen dersten. :) her yerde kitap var.
İnşallah istediğin yeri kazanırsın kardeşim.

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İnşallah istediğin yeri kazanırsın kardeşim.
amin. saol. :) herkes istediğini kazansa keşke :) hak eden bir sürü kişi kazanamıyor.

insanın canı bu kadar mı sıkılır. duramadım gittim ekran kartının biosunu değiştirdim. (saat hızlarını ve fan ayarlarını)
winflash ile romu ekran kartına yazdım. ama ne çektim. ilk defa böyle bir şey yapıyom. demek oluyormuş :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Şöyle fıstık gibi ama guzel ahlakli , iyi huylu uzun boylu bir kiz arkadasim olsa yemin ediyorum kizlarin k sine bakmam ya hayaller ne guzel :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Şöyle fıstık gibi ama guzel ahlakli , iyi huylu uzun boylu bir kiz arkadasim olsa yemin ediyorum kizlarin k sine bakmam ya hayaller ne guzel :D
gerçek olmayacak diye bir şey yok :)
ilk cümle dikkatimi çekti: "fıstık gibi ama güzel ahlaklı" :) yani fıstık gibi olan tüm kızlar ahlaksız mı :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
gerçek olmayacak diye bir şey yok :)
ilk cümle dikkatimi çekti: "fıstık gibi ama güzel ahlaklı" :) yani fıstık gibi olan tüm kızlar ahlaksız mı :)

Genellemek yanlis olur ama fistik gibi kızların cevresinde cok erkek oluyor ve bunu insan ister istemez kaldiramaz birde kiz guzel olunca cok acik giyiniyor yok minisiydi falan orada bunu kastettim biraz ama hayali bile guzel de oyleside bize bakmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...