Netler ne durumdasıkıntıdan patlıyom. moralim sıfır gibi bir şey.
onu seçme bunu seçme şu ol bu ol diyen rehberlikçiler sağ olsunlar.sayelerinde moral kalmıyor. ben bilgisayar mühendisi diyorum. biri çıkıyo tamirci mi olcan diyor, diğeri iş bulamazsın diyor... sen bile iş bulabildiysen ben çalışmadan para kazanırım
![]()
Hava sicakligi hissedilen -14
Hava sicakligi hissedilen -14
Bana bir alıntı veya etiketleme bildirimi geliyor, ama baktığımda listede kimin alıntıladığını göremiyorum, sadece tahmin yolu ile Faaliyet Akışına bakarsam oradan yakalayabiliyorum..
Bu hepsinde böyle...
Dostlar sizlere de oluyor mu bu ?
Çözüm için önerileriniz neler ?
@keyloger hocam @AliA hocam ? @mr_rain hocam ?![]()
İsveçHangi ülke orası
mat geo da 40 da 30 rahat yapıyorum ama fen zor 22 ancaUlen matematikten 30 nete çıksam garantileyecem işi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Netler ne durumda
Sırf senin yaptığın kadar matematik yapabilsem istediğim yerlere elimi kolumu sallaya sallaya giriyorum. 2. kez giricem sınava ona rağmenmat geo da 40 da 30 rahat yapıyorum ama fen zor 22 anca
türkçe sosyal ise 40 da 27-30.
lys fen 0ama lys mat 50 de 40 rahat. lys geo 30 20-25.
yani üniversite garanti ama iyi bir üniversite için daha çok yolum var. ve bu yolda bazı öğretmenlerim hariç yardım edenim yok.
bir tanesi sayesinde dershaneye yazıldımAllah razı olsun. bir tanesi canım sıkıldığında moral verdim.
keşke fen de yapabilsemSırf senin yaptığın kadar matematik yapabilsem istediğim yerlere elimi kolumu sallaya sallaya giriyorum. 2. kez giricem sınava ona rağmen
Netlerin harika tebrik ederim
İnşallah istediğin yeri kazanırsın kardeşim.keşke fen de yapabilsemnetlerim aslında çok süper değil. ama ortalamanın üstünde. bana istediğim bölümü (bilgisayar müh) hayli kazandırır ama iyi bir üni istiyorum. kazanırım inşallah.
bu aralar çok sıkıldım. biraz ara vermek istiyorum. bunaldım resmen dersten.her yerde kitap var.
amin. saol.İnşallah istediğin yeri kazanırsın kardeşim.
Çok şey istiyon beaŞöyle fıstık gibi ama guzel ahlakli , iyi huylu uzun boylu bir kiz arkadasim olsa yemin ediyorum kizlarin k sine bakmam ya hayaller ne guzel![]()
gerçek olmayacak diye bir şey yokŞöyle fıstık gibi ama guzel ahlakli , iyi huylu uzun boylu bir kiz arkadasim olsa yemin ediyorum kizlarin k sine bakmam ya hayaller ne guzel![]()
gerçek olmayacak diye bir şey yok
ilk cümle dikkatimi çekti: "fıstık gibi ama güzel ahlaklı"yani fıstık gibi olan tüm kızlar ahlaksız mı
![]()