Ahbârî
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 346
karpuz rejimde iyidir abi. %90 ı su zaten.Arkadaş mutfakta yenen Karpuz kokusu arka odadan hissedilir mi ?
Hissedildi... :crying:
karpuz rejimde iyidir abi. %90 ı su zaten.Arkadaş mutfakta yenen Karpuz kokusu arka odadan hissedilir mi ?
Hissedildi... :crying:
Asla![]()
Yasak..!![]()
karpuz da mı yok abi
ben adanalıyım valla dayanamam
![]()
bekliyorum abi. Ramazanda biraz zor olsa da ardından tam gaz başlayacam inş.Pazar veya Pazartesi bitiriyorum kısmetse..
Anlatıcam sana..![]()
bekliyorum abi. Ramazanda biraz zor olsa da ardından tam gaz başlayacam inş.
abi söyle de sen sipariş vereyim kitapyurdundan. sen bitirene gönderirler. ya da alayım gidip.Ben sana kişisel fikrimi söylim.
Yapmak istemeyeceksin..![]()
Nedeni iraden değil, anlatınca anlayacaksın beni..![]()
Sana önce bir kitap tavsiye edeceğim, sonra da basit olarak ne yaptığımı anlatıcam..![]()
abi söyle de sen sipariş vereyim kitapyurdundan. sen bitirene gönderirler. ya da alayım gidip.
tamam abiKitapyurdunda var mı emin değilim.. Dur sana özelden kitap ismini göndereyim..
Bir fikrin olur en azından..![]()
Buradan açık etmek yok ama..![]()
ne demiş?Hindi kalabalığa girmiş ne demiş ?
Bu ne kalabalık, bu ne kalabalık demiş ahahahahatamam abi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ne demiş?
o hindi anca kebab olurBu ne kalabalık, bu ne kalabalık demiş ahahahaha
[video=youtube;EjqeK7ZPvq0]http://www.youtube.com/watch?v=EjqeK7ZPvq0[/video]
![]()
İzleyip izleyip gülüyorumo hindi anca kebab olur![]()
Yavaş gelin beyler.
![]()
Ben şu an için cs6 kullanıyorum. Photoshop cs6'da filmi framelere ayırıp gif olarak alabiliyorsun hocam. Eğer o yoksa total video converter ile de web tabanlı gif olarak alabilirsin. Ama bu programın gif saniyelerini iyi ayarlayamadığı kanısına varmıştım. Easy gif animator diye de bir tavsiye almıştım. Onu henüz denemedim.![]()
Bence çok kötü duruyor.Free Video to gif converter 2.0 ile yaptım. Sence iyi mi duruyor görüntüsü![]()
Hemen indiriyorum :drool:Avatar için düşündüğüm bu boyuttu
![]()
Bu @lordarcual için hazırladığım orjinal boyuttatki. İndirmen gerekiyor![]()
http://www.mediafire.com/download/5fz1640vulbh7v4/KARA+go+go+summer.gif
[MENTION=75364]arsenik[/MENTION] sence dinlemem gerekiyor mu??Eski avatarı daha iyiydi..
Ama beni dinlemiyo![]()
Niye azalttın çözünürlüğüAvatar için düşündüğüm bu boyuttu
![]()
Bu @lordarcual için hazırladığım orjinal boyuttatki. İndirmen gerekiyor![]()
http://www.mediafire.com/download/5fz1640vulbh7v4/KARA+go+go+summer.gif
senin resme turkcell-superonline gıcık kapmış resmin kaynağını engelliyor imageshack.us'a yükle ona gıcık kapmıyor...Yavaş gelin beyler.
![]()
Ben şu an için cs6 kullanıyorum. Photoshop cs6'da filmi framelere ayırıp gif olarak alabiliyorsun hocam. Eğer o yoksa total video converter ile de web tabanlı gif olarak alabilirsin. Ama bu programın gif saniyelerini iyi ayarlayamadığı kanısına varmıştım. Easy gif animator diye de bir tavsiye almıştım. Onu henüz denemedim.![]()
Benim bilgisayar çökecek zaten. Windows 8 kurulu bilgisayar çok dolu ama 800 GB bilgi var 350'ye yakın program var.İnternet tarayıcısnda aç sana :mrgreen:
@arsenik sence dinlemem gerekiyor mu??![]()
napıyon sen öyleBenim bilgisayar çökecek zaten. Windows 8 kurulu bilgisayar çok dolu ama 800 GB bilgi var 350'ye yakın program var.![]()
Niye azalttın çözünürlüğü![]()
Bende anlamadım kinapıyon sen öyle![]()
napıyon sen öyle![]()
350 program ne yavBende anlamadım ki3 ay geçiyor bilgisayar çöplük oluyor
Normal insan 1-2 yılda bir formatlar ben 2-3 ay
![]()
Pentagon350 program ne yavnereyi hackliyon mübarek
![]()
Tövbe estağfirullah. İşim olmaz. Kore'liler dışında :drool:+18'e çok takılmış sonra virüs yiyince de böyle diyor![]()