MasterFather
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 59
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yemekteyiz hatırası.
senin funclublar sağolsun.bu arada yolculuk nereye.
![]()
Yemekteyiz hatırası.
![]()
@desperado64 keyloger seni tınlamıyor tınlamıyorBoşuna etiketliyorsun
Bu arada gif iyimiş![]()
@desperado64 dön ya eski avatarına..![]()
He yaaa ruh gibi adam yavvv.
Tabiki gif güzel olacak. Özellikle seçip yaptım
niye ki ne![]()
Büyük boyutlusu var mı ? :drool:Arkadaş şu avatar boyutları artırılmalı. 64 KB ne yaa komedi gibi. Resmen işkence çektim foruma yükleme yapmak için @keyloger En azında 150 KB olmalı.
![]()
niye ki ne![]()
Büyük boyutlusu var mı ? :drool:
@arsenik dahil tüm koreciler olumsuz yanıt verirse o zaman dönerim eski avatarımaSevmiyorum hareketli gif avatarları..![]()
Ayrıca eski avatarın çok iyiydi..
Şimdi "sanane" diyerek klişe cevap verme hemen..![]()
Ya değiştir ya da sonsuza kadar sus![]()
Abi bu kız neye olmaz der gibi el sallıyor ? İnce bi mesaj mı gönderiyorsun yoksa millete ?![]()
Seni sallamam diyorsun yani..
Sen şu diğer korecilerin ev adreslerini bana ver ben onları ikna ederim.![]()
Böyle olursan istediğini alamazsın diyor![]()
Aksın aksınYaparız da ağzının suyu o zaman heçç dinmez
@arsenik dahil tüm koreciler olumsuz yanıt verirse o zaman dönerim eski avatarıma![]()
Bu adamın ağzı nerde@YEMEKTEYİZHASAN arkadaşlar açıkmış.bir kurufasulye tarifi veririrmisin.
Bu adamın ağzı nerde![]()
Aksın aksın![]()
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] eğer yan gözle bakarsa lordarcual'a abukent çekBi kuru fasülye yapmışım anamın kuru fasülyesini aratmıyor![]()
Sadece tuzu az olmuş![]()
Ben şu an için cs6 kullanıyorum. Photoshop cs6'da filmi framelere ayırıp gif olarak alabiliyorsun hocam. Eğer o yoksa total video converter ile de web tabanlı gif olarak alabilirsin. Ama bu programın gif saniyelerini iyi ayarlayamadığı kanısına varmıştım. Easy gif animator diye de bir tavsiye almıştım. Onu henüz denemedim.@arsenik filmden caps alıp hareketli gif yapmak istiyorum. Hangi programı öneriyon
Nasıl var bilmemek.
Bak eski defterleri açtıma şimdi.
@KenseiTakezo nedir ya?? hızlı gonzales gayet iyiydi![]()
Usta bence gifi biraz büyüt çok şekil olur o zaman.Yaparız da ağzının suyu o zaman heçç dinmez
@arsenik dahil tüm koreciler olumsuz yanıt verirse o zaman dönerim eski avatarıma![]()