Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
evet onair abi açıklarım valla ben :)
sağol şirine ablacım valla bende bi hayırlısını istiyorum başka bişi istemiyorum:)
ay inşallah emel abla :)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Gülücük, umarım istediğin yeri kazanırsın ve okursun. Üniversite ortamı, şu ana kadar yaşadığın hiçbir ortama benzemez. Süper birşey ya :) Emelden' in de söylediği gibi güzel bir eğitim ve üniversite seni bekliyor olacak :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Onair çok haklı üniversite ortamı hiç bir artama benzemiyorr anılarım depreşti yaw :whistling:

Ahahah hiç unutmuyorum okul bittiğinde oradaki dolabımı özledim ben diye ağlamaya başlamıştım annem delimisin sen burda dolabın yok mu bi dolap için ağlanır mı demişti halbu ki o dolaptaki anıları bi bilse :D :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Onair çok haklı üniversite ortamı hiç bir artama benzemiyorr anılarım depreşti yaw :whistling:

Ahahah hiç unutmuyorum okul bittiğinde oradaki dolabımı özledim ben diye ağlamaya başlamıştım annem delimisin sen burda dolabın yok mu bi dolap için ağlanır mı demişti halbu ki o dolaptaki anıları bi bilse :D :D

Valla bende sınavlar ve batak oynamak için sabahladığım zamanları özledim :D Keşke bir daha okusam üniversiteyi :(

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Aahahahah şirineciğim dolapta ne anısı olabilir kiii??? :D

Ben de anımsadım şimdi yaa evimizi özledim. Ev arkadaşım evlendi oğlu olcak bir ay sonra ama ben hala.... :( :D

Neyse orasını karıştırmıyayım ağlarım yoksa.

Ve onair batak mııı arkadaşlarıma deli oluyordum o yüzden az kavga etmedik yaa. :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şöyle söyleyeyim, benim kardeşim şu an üniversitede okuyor. Yazın buraya geldiğinde oradaki arkadaşlarıyla devamlı irtibatta. Hatta Adana' daki arkadaşlarıyla görüşemiyor bile :D Bir ara "Abi ben sıkıldım ya, keşke okul açılsa da bir an önce gitsem" diyordu. Burdan sen anla artık :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Hem de ne anılarrr bi bilseniz ben ikinci sene yurtta kaldım 4 kişilik odayı iki kişi paylaşıyordum ve sıfırdı ilk biz kullandık yurdu bütün nimetlerinden faydalandık

Canım sıkıldıkça bütün kızları toplar önce koridor boyunca halay çekerdik sonra da benim dolapları tavan edip saçma sapan giyinip saçma sapan majyaj yapardık sonrada ben o dağıttığım dolabımı sabaha kadar toplamaya çalışırdım :D :D

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
yarın olmasını çok istiyorum nerede okuycağımı öğrenmek zaten pztesi ve cuma arasında gidip kayıt olmak gerekiyomuş haftaya nerde olucam acaba:)

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ben denize gidiyorum haberiniz olsun, sonra onair nerde diye sormayın :D

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ha 17 ha 19 :D ne fark eder yahuuu

hem frekans söle bakem vize de noliii :D

Bir şey olduğu yok ilk vize biraz baskıcı oluyor, soğuk soğuk terliyorsun, bildiklerini unutuyorsun, nedense birden silginin olmadığı aklına geliyor, ne tesadüfse o anda hesap makinen kafayı yiyor... v.s. v.s.

Bunun gibi bir takım aksilikler işte... :D :D :D

Sınav bittikten sonra rahatlıyorsun ve bir daha böyle şeyler başına gelmiyor... :D Gelebiliyorda... :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Ne beceriksizim bennn yaa bi kitabı alamadımm gitti olmaz böle şey yaa :D :D

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
ay güzel mi bilemiyorum ki ama iyi gibi de istiyodum ben kimyayı çok seviyodum :)
allahım ne değişik bi duygu bu ama sanırım bölüm olarak kimya iyiymiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...