• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanırım :S :D

nefret ettim şarkıdan :D

neyse ben dershaneye gidiyorummm bye bye herkese nemesis'i görürseniz onu çok ösledimi sölermisiniz ??? :)

ya hayret bişiy ya kızım bana hesap vermek zorunda diilsin kendini eski yerine yakıştırma artık naparsan yap banane be :D :D :D

bence komik olan entry ;
dersin son 10 dakikasını serbest bırakır hoca. en arkada ikamet etmekte olan fear en öndeki arkadaşına seslense de sesini duyuramaz bir türlü. ve büyük bir titizlikle, a4 kağıttan yaptığı uçağı arkadaşının kafasına doğru sefere gönderir. uçak kafaya çarpıp yere düşer, arkadaş döner, söylenecek şey söylenir, uçak tam elden ele fear'a geri gelecekken hoca en arkada bitiverir.
hoca: fear, çabuk o kağıda numaranı yaz ve bana ver
fear: (kağıdı açar, numarasını yazacaken...)
hoca: hayır hayıır, uçak şeklindeyken yazacaksın numaranı
fear: (fear'ın numarası 400dür. kağıttan yeniden uçak yapar, uçağın bir kanadına tc-400 yazar, diğer kanadına da "fearofthedark, ayağınızı yerden keser" yazar, hocaya verir.)
ertesi sabah müdür fear'ı odasına çağırır.
müdür: gel bakalım fear. (dolabından kalın bir klasör çıkartır, sayfaları çevirir, en sonda plastik bir dosyanın içinden fbi kanıtıymışcasına ütülenmiş gibi mükemmel duran uçağımı çıkarır) bu ne?
fear: ohh hocam, radarda kaybolunca dün biz de düştü diye korkmuştuk.
iki taraf da kopar.. .
Kaynak :ek$i sozluk - kutsal bilgi kaynagi

çok aradım ama yok.. bulsam parasına acımam veririm..
olmadı baskı yaptırıcam.. o karakteri yaşatıcam.. :D ehi ehi eeihieh..

smile..
smile .. :)
smile..

3 arkadaş kafaya koyduk zaten.. yapıcaz..
her daim gülümseme.. mutluluk belirtisi.. pozitif sinerji.. :D

bence komik olan entry ;
dersin son 10 dakikasını serbest bırakır hoca. en arkada ikamet etmekte olan fear en öndeki arkadaşına seslense de sesini duyuramaz bir türlü. ve büyük bir titizlikle, a4 kağıttan yaptığı uçağı arkadaşının kafasına doğru sefere gönderir. uçak kafaya çarpıp yere düşer, arkadaş döner, söylenecek şey söylenir, uçak tam elden ele fear'a geri gelecekken hoca en arkada bitiverir.
hoca: fear, çabuk o kağıda numaranı yaz ve bana ver
fear: (kağıdı açar, numarasını yazacaken...)
hoca: hayır hayıır, uçak şeklindeyken yazacaksın numaranı
fear: (fear'ın numarası 400dür. kağıttan yeniden uçak yapar, uçağın bir kanadına tc-400 yazar, diğer kanadına da "fearofthedark, ayağınızı yerden keser" yazar, hocaya verir.)
ertesi sabah müdür fear'ı odasına çağırır.
müdür: gel bakalım fear. (dolabından kalın bir klasör çıkartır, sayfaları çevirir, en sonda plastik bir dosyanın içinden fbi kanıtıymışcasına ütülenmiş gibi mükemmel duran uçağımı çıkarır) bu ne?
fear: ohh hocam, radarda kaybolunca dün biz de düştü diye korkmuştuk.
iki taraf da kopar.. .
Kaynak :ek$i sozluk - kutsal bilgi kaynagi

Teşekkürler güzelmiş... :D

smile..
smile .. :)
smile..

3 arkadaş kafaya koyduk zaten.. yapıcaz..
her daim gülümseme.. mutluluk belirtisi.. pozitif sinerji.. :D

Harika olur cuk diye oturur valla... :D

Öğrencilik yıllarıma geri dönebilmek isterdim. Oysa o zamanlar, hiç derdim yokmuş. Ispartayı çok özledim diyordum ama gittim gördüm özlediğim yer orası değilmiş. Arkadaşlarımmışşşş...

Ahh Emelden Ahhh bende diyom hep öyle keşke Lisede olsam şimdi yada Ortaokulda :D Ne güzel yıllardı :D (Bu arada 1000'inci Mesajım sanırım bu xD)

tamam ..
aslında resim çekilmem ben.. prensip meselesi kararlar aldım sevmiyorum.. ama senin hatrına kafamadan aşşağısını tshirt'li kısmını çekerim.. ;) :D

haydiiii eller havayaaaaa :D :D

ver kutsalı ver kutsalııı :D

çıldırrrr koooppp geeel :D

ya öf ya.. o fikir bizimdi .. patentini almadan söylememeliydim.. olm yapmayın ya.. ağlatmayın beni.. :(

merak ediormda yeryüzünde varmıdır benm gibi bi abla :D
biliorm kötü örnek oluyorumm:devil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...