DarKeN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 88
Dünyayı ele geçirmek ve tüm insanları kölem yapmak istiyorum. Oh be söyledim rahatladım
hocam saçma olsada birşey sorabilirmiyim? cevap evet ise modeminizi geceleri kapatıyormusunuz yoksa hep açıkmı kalıyor?Karadayı başlıyor :]
[MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] uyuma gerçekleri görBen bişey demedimMüdür sanada bişey denmiyor arkadaş
![]()
Yoksa bekir saydırdı suçu sanamı yıkmaya çalışıyor başkan modemin olalım fişi bize tak@-Beneficence- uyuma gerçekleri gör![]()
Yoksa bekir saydırdı suçu sanamı yıkmaya çalışıyor başkan modemin olalım fişi bize tak![]()
![]()
benim bildigim sadece birkac uyuz sitenin haberini paylasmak yasak. genelleme yok bu konuda
hocam saçma olsada birşey sorabilirmiyim? cevap evet ise modeminizi geceleri kapatıyormusunuz yoksa hep açıkmı kalıyor?![]()
Bekir dedi,al dedi git dedi İhsanı nereye gidersen git dedi![]()
yorum iyidi hiç ısınmıyormu yahuSoruya ben vereyim cevap,şimdi o KaraDayı'yı izliyordur
Ben açık bırakıyorum,
Neden diye sorarsan,
Ben de bilmiyorum.
yorum iyidi hiç ısınmıyormu yahuyorum için teşekkürler sanırım açıp kapatınca internet hızı düşüyor
![]()
o zaman uzun kablolar alıcam ve balkona koyacam bilgi için teşekkürler :drool::turned:Ben serin yere koydum Modemi![]()
[video=youtube;WI9dslRncSc]http://www.youtube.com/watch?v=WI9dslRncSc[/video]Mandalina, muz derken baktım da m harfi ile başlayan meyvelerden gitmişiz bu akşam... :m (Umut Sarıkaya karakteri ifadesi gibi oldu bu ":m")
Bayadır denk gelmiyordun bu fırsatı kaçırmamak lazımdıÇevrimiçi olup, iki kelam yazdığıma yazacağıma... @-Beneficence-, tamam mı?![]()
Bayadır denk gelmiyordun bu fırsatı kaçırmamak lazımdı![]()
Afiyet bal şeker olsun başkan yarasın:mrgreen::mrgreen:Etler pişmiş mi diye etlerden tatmaktan karnım doydu bileama halen et pişecek ://