- Reaksiyon puanı
- 31
Haftanın ilk günü ve yine pazartesi sendromu:hammer:
ben tövbeliyim o konuda kendi düğünümde asla diyorum ki köçek olmayacakKastamonulu arkadaşlarımın düğünlerine gitmeye bir süre ara verdim. Çünkü köçek koynuma uzandı ve para uzatana kalkmadı![]()
Gitmem bi daha banane![]()
işe mi gidiyosun okula mı ?Haftanın ilk günü ve yine pazartesi sendromu:hammer:
Kalemtraş ol ucumuzu kır sılaa [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]![]()
Dün kötü şeyler duydum sen bekirle konuşurken dublaj konusu açılmış arkamdan atmışın başkan çok ayıpSana ne oluyor la ÜniverLiseli
Kredi çek kefilin olayım SıLa ://
Dün kötü şeyler duydum sen bekirle konuşurken dublaj konusu açılmış arkamdan atmışın başkan çok ayıp![]()
![]()
Sana ne oluyor la ÜniverLiseli
Kredi çek kefilin olayım SıLa ://
Beyefendi demesi lazım![]()
Bide telefona çıkmamaları yokmu sinir hastası ederler adamı.Önce bağlantı gider, aradığım halde saatler sonra hallederler, bu sefer indirme hızı yerlerde sürünür. Gelde küfretme TTNet ve yetkililerine.
Bide telefona çıkmamaları yokmu sinir hastası ederler adamı.
Otobüsteki siyah gözlüklü, büyük çantalı, asıksuratlı kıza da anlam veremiyorum! Hayır sanki hanımefendinin Limuzinine zorla sıkışmışız gibi.
Sözde Kayseri büyük şehirleden biri ama hala fiber yok fiber bağlantıyı getirme gibi bir çalışmalarıda yok.:hammer:Bir gün herkes fibere geçicek inşallah.
![]()
O çıkmadıkları telefonun vergisinide alırlar ama.![]()
Bide telefona çıkmamaları yokmu sinir hastası ederler adamı.
Sözde Kayseri büyük şehirleden biri ama hala fiber yok fiber bağlantıyı getirme gibi bir çalışmalarıda yok.:hammer:
Hilal cebeci'nın felanmı açmasını bekliyordun santrale çok uzak olduğunuz için hızınızı artıramıyorum pampişimTam yazıyordum aradılar.Kalın sesli bir erkek çıktı, şansa kız çıkmaz zaten.
Hilal cebeci'nın felanmı açmasını bekliyordun santrale çok uzak olduğunuz için hızınızı artıramıyorum pampişim![]()
Önce bağlantı gider, aradığım halde saatler sonra hallederler, bu sefer indirme hızı yerlerde sürünür. Gelde küfretme TTNet ve yetkililerine.
Bugün 300 mb dosya yüklemek için 1,5 saat zaman harcadım.