- Reaksiyon puanı
- 242
[MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION] ableton'u nasıl bilirdin? 

Son cümlede duygularıma tercüman oldun, küçük bi eğlence yeterli gangnam style dansı yeter![]()
Düğünde öyle saçmalamasyonlara girmemde,Ben o dansı gerdek gecesi yaparım![]()
Neresi saçmalamasyon yahu ne güzel eğlence işte waka waka da olabilirDüğünde öyle saçmalamasyonlara girmemde,Ben o dansı gerdek gecesi yaparım![]()
Neresi saçmalamasyon yahu ne güzel eğlence işte waka waka da olabilir(bkz;melez biriyle evlenirsem eğer)
Hey Allahım ya, ben gidiyorum arkadaş![]()
@Mai Nai ableton'u nasıl bilirdin?![]()
Birkaç video izledim de acayip güzel geldi. Şuna bak ya.Bir ara kullandım ama karmaşık geldi. Özellik bakımından kaliteli bir program ama flden şaşma![]()
Birkaç video izledim de acayip güzel geldi. Şuna bak ya.Ama dediğin gibi videolarda bile çok karmaşık gözüküyor.
Ben yapamayınca suçu programa atıyorum.Aynısını flde de yapabiliyorsunMaksat işi bilmek.
Ben yapamayınca suçu programa atıyorum.![]()
bence sorun senin tarayici ve bilgisayarda. bende ayni durum tarayici sorunlar cogalinca olmaya basliyo.offf forum gene berbat durumda bi konu açayım dedim ne panel çalışıyor ne editör kısmı çalışıyoryetiş @keyloger
![]()
![]()
işte şimdi bittin [MENTION=48615]ReDo[/MENTION]
alın. sabaha kadar izleyin![]()
Ya abi nerden buluyon böyle şeyleri
oyşşş kız ne tatlıymış![]()
Hayırdır?@dgncn buralardamısın...?![]()
Şu hareketlere şu tipe şu endama şu güzelliğe bak :///
Ben Hollywood'a gidiyorum.
Senin kız dediğin Scarlett Johansson,saygı duy![]()
Bi torrent işi vardıda hallettim sorun yokHayırdır?
Hollywooda berabermi gitsek![]()
Lise terklere vize vermiyorlarmışTamam şurdan 2 öğrenci deriz gideriz![]()
Lise terklere vize vermiyorlarmış![]()
Hatırlıyormusun balıkesir'e gitmiştin ordanda elin boş döndüysen memleketten hiç şansın yok ://Haaa doğru ya,geçen sene sen alamamıştın bu yüzden
O değil de yarın amcaoğlunun düğü var
Bugün memlekete gideceğiz.
Birini ayarladım ayarladım
Yoksa ben ben hala devam ://
Hatırlıyormusun balıkesir'e gitmiştin ordanda elin boş döndüysen memleketten hiç şansın yok ://