- Reaksiyon puanı
- 242
Havanız batsın.FIFA 13 cracklense ne olacak ki, 2 maç 3 maç ötesi yok yani.. insan sıkılır bilgisayarla oynamaktan![]()

Havanız batsın.FIFA 13 cracklense ne olacak ki, 2 maç 3 maç ötesi yok yani.. insan sıkılır bilgisayarla oynamaktan![]()
Orası öyle.O geçen seneydi.Sen geçen sene bugün ne yaptıysan bu senede aynısını mı yaptın?
![]()
Virtual Pro ve Kariyer modu zevkli oluyor.FIFA 13 cracklense ne olacak ki, 2 maç 3 maç ötesi yok yani.. insan sıkılır bilgisayarla oynamaktan![]()
Havanız batsın.Bizde yan yana oynarız kol var sonuçta
![]()
Hava atıyor. [MENTION=75364]dgncn[/MENTION]2 kol takınca oynanıyor mu fifada, hiç denemedim, ayıptır söylemesi hep online oynarım :mrgreen:
Klasik üniversiteli işte... Daim aç!
Arda kendime değil ya( ), söz verdim arkadaşlara, onlara yapacağım. :/
Ve beyin koşarak uzaklaşır... ://
Orjinal var ki söylüyor bizde olsa bizde söyleriz.Hava atıyor. @dgncn![]()
Sonra niye korsan kullanıyorsun niye öyle niye böyle. 100 liraya 1 ay karnımı doyururum ben.
Sonra niye korsan kullanıyorsun niye öyle niye böyle. 100 liraya 1 ay karnımı doyururum ben.![]()
İnsanlarla dalga geçmek çok hoşunuza gidiyor değil mi? Aynaya bakın kimin beyni olmadığını anlarsınız.
Yanlış yollardasınOoOOPeraaa![]()
üniversite
Yanlış yollardasın
Mozilladan sevgilerle...:mrgreen:
sorun yok ben seneye yakalıycam zaten : )Kusura bakma kendisi bugün ayrıldı geç kaldın![]()
Son cümlede duygularıma tercüman oldun, küçük bi eğlence yeterli gangnam style dansı yeter@topalsolucan
O Swf'de ki Malları nereden buldun yav ://
Evlenirsem böyle tipler yüzünden kına,düğün,saz ekibi vs. olaylarına girmeyeceğim,direk Nikah salonunda işi bitireceğim.