Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kadınlar ömürleri boyunca 3000 elbise alıyorlarmış ve ayrıca bütün kadınlarda giyecek hiçbişeylerinin olmadığından yakınıyorlarmış...:D:D:D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
SDN nin iOS için yaptığı forum uygulamasında, son yazılan veya neler yeni bölümüne nasıl geçiliyo ? Bilen duyan gören ?

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Lütfen birisi şu adresi kontrol edebilir mi?

https://www.jetfatura.com

Önemli ve acil bir durum söz konusu. Acaba sizde de sayfa açılıp "Üzgünüz, şu anda isteğinize cevap veremiyoruz." diye bir mesaj mı gözüküyor yoksa size Giriş kutucukları geliyor mu?

Cevabı bekliyorum.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135

Önemli ve acil bir durum söz konusu. Acaba sizde de sayfa açılıp "Üzgünüz, şu anda isteğinize cevap veremiyoruz." diye bir mesaj mı gözüküyor yoksa size Giriş kutucukları geliyor mu?

Cevabı bekliyorum.
Üzgünüz, şu anda isteğinize cevap veremiyoruz.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159

Cevabı bekliyorum.
Bende de ''Üzgünüz, şu anda isteğinize cevap veremiyoruz. '' yazıyor

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112

Cevabı bekliyorum.

Aynen hata mesajı. Fatura ödeyeceksen banka hesabın varsa internet üzerinden de ödeyebilirsin.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Teşekkür ederim arkadaşlar. Adamlarla 10 dakika telde tartıştım. Benim siteye erişimimi engellediler sandım. :) Tekrar teşekkürler yardımınız için.
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] ve [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] ve tabiki bu mesajı yazarkan başka biri daha kontrol ettiyse o kişiyede :)

Aynen hata mesajı. Fatura ödeyeceksen banka hesabın varsa internet üzerinden de ödeyebilirsin.

Yok fatura ödeme değil. Zaten tüm faturalarım ödenmiş durumda. Adamlar benim fatura adresini benden habersiz hiç tanımadığım biriyle değiştirmişler. 20 dakika bu durumu düzelttirmek için uğraştım. Sonunda müşteri hizmetlerindeki terbiyesiz kadından bir dayak yemediğim kalda. Resmen hem suçlu hem güçlüler. :)

Neyse karar aldım. bu ay geçti, ekim ayında biri adsl ile yolları ayıracağım. Bu forumda kendilerini hep övdüm. Özellikle akk konusunda. fakat rezalet ötesi müşteri hizmetlerine tepkimi bu yola ortaya koyacağım.

Düşünebiliyormusunuz. Kadına sizi şikayet edeceğim bana seni şikayet edeceğim kişiyi bağla yada numarasını ver diyorum. Şikayetini bize yapacaksınız diyor. Seni sana mı şikayet edeceğim diyorum. evet diyor :)

Bulunduğum civardaki tek müşterileri bendim benide ismi S. ile başlayan bu bayan biriden soğuttu. Bu kafayla giderlerse daha çok müşteri kaybeder bunlar.

Bende yaşadığım bu olayları her platformda anlatıp bunların gerçek yüzünü göstermezsem WebNick değilim :)

İnşaallah Vodafone.net ten birisi buraları okurda ulan ne yapıyoruz biz. bu nasıl hizmet diye kendini sorgular. :) Sanmıyorum ya denemek bizden.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] davetiyeler birikiyor ama güvenipte verecek kimse yok. :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] dursun yav zararı yok :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
South.Park.S16E08.Sarcastaball.720p.WEB-DL.AAC2.0.H.264-CtrlHD altyazı çıkarın leen.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
VcD7k.jpg

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: @desperado64 @ReDo @dgncn
@ReDo @dgncn ben bu [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION] kör destere ile kessem kaç yıl yerim. :hammer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...