• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanıyorsun Fuat abii :D
[MENTION=269853]Meryyy[/MENTION] ırkından utan :P

Hepsiburadadan hediye çekim var ben kullanamıcam, son 3 gün süresi var. Var mı kullanmak isteyen?
Tamı tamına 3 TL, az mı :P

Sayende Kahraman Tazeoğlu ile tanıştım. :) [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

''Gerçekten o mu?'' diye soruyorlardı kendilerine..

Tabiki bendim. Yıllar nasıl da unutturmuş değil mi.. Zaman çok acımasız.

Bu gün tüm avealıları sınırsız süre bedavaya arayabilirdim ama avealı arayacağım kimse yoktu.

Savaşma Seviş... :D
BVUwa.jpg

Ankara'da bir WC. :)

Yanıyorsun Fuat abii :D
@Meryyy ırkından utan :P

Utanılacak mevzuları ortaya dökersek, siz bizden daha kötü durumdasınız panpaa.:D
Ben feminen yönü ağır basan biri olarak kolay kolay ırkımdan utanmam da yalnız, kızların zekalarını hemcinslerine karşı çeşitli oyunlar tertip etmekte kullanmalarına gıcık oluyorum :yes:

Hele şükür be hele şükür! Ne diyorsunuz dalayım mı ama döner bıçağı yok :D

Evin içinde konser mi veriyorlar düğün mü yapıyorlar?

Aklıma bu geldi. :D

adDHY.jpg

[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] [video=youtube;TLNZ1wCigQo]http://www.youtube.com/watch?v=TLNZ1wCigQo[/video]

Bu mahsun çok sağlam film yapıyor be abi aynı sahne bi insanı 10 kez duygulandırırmı..

Ya arkadaşlar facebook ta sol tarafta online arkadaşlar görünüyor yaa o bende bikaç gündür gözükmüyor sebebi neki??...

chorme için youtube downloader eklentisini bulamadım yaaa silinmişmi acaba:closedeyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...