Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Olimpiyatlardaki sporcularımıza birisi kurşun döksün, birileri büyü mü yaptı naptı, hepsinde bi tuhaflık var, bakışları bile şuursuz.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Geçen sene ciğerci kedisi gibi baktığım Crysis 2 oynuyorum ya :D Mutluyum. Huzur içinde ölebilirim :P

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Çok heyecanlı gördüm seni hocam :D:D

Sorma ya. Farcry'dan beri hastasıyım bu oyunun. Eskiden külüstürümde Farcry'ı oynayabiliyordum. Tabi ben onu oynarken millet crysis 2 oynuyordu. Kendimi küçük Emrah gibi hissediyordum. Yeni pc gelince ilk işim crysis sonra crysis warhead mı ne, onları bitirdim. Ama Crysis 2 başka ya. Grafikler falan of of of :D Tutmayın beni :D

[video=dailymotion;xix3iy]http://www.dailymotion.com/video/xix3iy_emir-yargyn-tokat-official-video_music[/video]

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
''Kadınlar binlerce kıyafeti arasından hangisine giyeceğine karar veremezken, biz erkekler olarak 3-5 kıyafetten hangisi kokmuyorsa onu giyeriz..''
:blink:

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
hayır ben hiç kimseye aşık olmadım hem aşık olsam bile burasını paylaşılacak yer olarak görmüyorum.

Hım karıştırdım o zaman 13 yaşında bir çocuk vardı ismini unuttum.

Dizideki kıza aşık olmuş onu bana alın diyordu :D

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hey sizi gidi Sahura kalkan küçük mutlu mümincikler ordasınız biliyorum :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
mümincik derken ne ima etmek istiyorsun? ne bu küçümseme halleri kafan güzel mi?
Ben Asla bir insanı küçümsemem !!! Sadece kaç kişi ayakta onu soruyorum. Elhamdülillah bende Müslümanım kimseyi küçümsemem emin ol. Senin dediğine göre "küçücük, minicik"de küçümseme anlamına geliyor ?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fringe kadar merak ettiren bir dizi görmedim. demin 3.sezonu bitirdim şimdi oturup 4.sezonu komple izleyesim var adamlar zurnanın tam zırt diyeceği yerde sezonu bitirdiler :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
İnce bir mesaj yatıyor altında :P

331555_415171721861749_1989978339_o.jpg

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Ben Asla bir insanı küçümsemem !!! Sadece kaç kişi ayakta onu soruyorum. Elhamdülillah bende Müslümanım kimseyi küçümsemem emin ol. Senin dediğine göre "küçücük, minicik"de küçümseme anlamına geliyor ?

lakin yazdığın cümlede küçümseme iması var en azından ben bu şekilde algıladım başkaları da bu şekilde algılayabilir demek ki :) misal örnek vermek gerekirse küçük kelimesi zaten anlam itibariyle anlatılmak isteneni belirten bi sıfat ma küçücük dendiği zaman dalga geçme laubalie vurmaya geliyor iş kelime içinde kullanacak olursak ; bu araba küçük. bir de bu araba küçücük. Yani espiri mahiyetinde de kullanılabilir aşağılamak içinde :) siz her ne kadar 2. ihtimali düşünerek söylemeseniz bile sizi bilmeyen tanımayan biri büyük bir ihtimal 2. şekildeki gibi algılayacaktır :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
lakin yazdığın cümlede küçümseme iması var en azından ben bu şekilde algıladım başkaları da bu şekilde algılayabilir demek ki :) misal örnek vermek gerekirse küçük kelimesi zaten anlam itibariyle anlatılmak isteneni belirten bi sıfat ma küçücük dendiği zaman dalga geçme laubalie vurmaya geliyor iş kelime içinde kullanacak olursak ; bu araba küçük. bir de bu araba küçücük. Yani espiri mahiyetinde de kullanılabilir aşağılamak içinde :) siz her ne kadar 2. ihtimali düşünerek söylemeseniz bile sizi bilmeyen tanımayan biri büyük bir ihtimal 2. şekildeki gibi algılayacaktır :)
Yav Gardaşş bırak yav gerek yok herkes kelimenin en altında yatan şeyi mi arayacak :D Boş ver insanlar istediği gibi anlasın önemli olan benim yazdığım ve düşündüğüm :D "Minicik elleri var" bu cümle ile "Hey seni gidi aşşağılık maymun kılıklı şempanzemsi şey."le aynı mı ? :D Yaf çok karıştı boşver sabahtan beri ayaktayım kafam basmaz oldu. Cümle çok karıştı neyse iyi öğleler :P aynen şu şekildeyim
Ekli dosyayı görüntüle 8269

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Şeyh Şamil ve Rus Generali
Bir Rus generali,Şeyh Şamil'in iştahını abartarak;

-"Beni yemenizden korkuyorum" deyince,

Şeyh Şamil;

- Boşuna korkmayın efendi, Bizim dinimizde domuz eti yemek haramdır, demiştir.

şimdi okudum hoşuma gitti sizlerle paylaşayim dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...