- Reaksiyon puanı
- 242
Çok heyecanlı gördüm seni hocamGeçen sene ciğerci kedisi gibi baktığım Crysis 2 oynuyorum yaMutluyum. Huzur içinde ölebilirim
![]()
forumda bir konu açıyoruz herkez bakmakla yetiniyor ama kimse yorum yapmıyor bu nasıl forum arkadaş:cursing:
Çok heyecanlı gördüm seni hocam![]()
hayır ben hiç kimseye aşık olmadım hem aşık olsam bile burasını paylaşılacak yer olarak görmüyorum.Ne yazdın en son bir kıza aşık olmuştun
hayır ben hiç kimseye aşık olmadım hem aşık olsam bile burasını paylaşılacak yer olarak görmüyorum.
dizilerdeki kızlar genelde bana uymuyor abiHım karıştırdım o zaman 13 yaşında bir çocuk vardı ismini unuttum.
Dizideki kıza aşık olmuş onu bana alın diyordu![]()
dizilerdeki kızlar genelde bana uymuyor abi![]()
Gördüğüm bütün turuncu saçlı kızlara aşık oluyorum abi elimde olmadan birazda çilleri varsa o zaman baldan tatlı oluyorSende mi aşıksın yoksa![]()
Gördüğüm bütün turuncu saçlı kızlara aşık oluyorum abi elimde olmadan birazda çilleri varsa o zaman baldan tatlı oluyor![]()
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] duydunmu abisi kimi tarif ediyor buGördüğüm bütün turuncu saçlı kızlara aşık oluyorum abi elimde olmadan birazda çilleri varsa o zaman baldan tatlı oluyor![]()
Yok be abim ne tanıdığı tam senin tarif ettiğin şekilde bir hatun vardı redonun masaüstünü süslüyordu bi aralartanıdığınız birisi varsa hiç alakası yok üzerine alınmasın![]()
kız meselesinden başıma gelmeyen kalmadıda biraz tetbirli davranıyorumYok be abim ne tanıdığı tam senin tarif ettiğin şekilde bir hatun vardı redonun masaüstünü süslüyordu bi aralar![]()
mümincik derken ne ima etmek istiyorsun? ne bu küçümseme halleri kafan güzel mi?Hey sizi gidi Sahura kalkan küçük mutlu mümincikler ordasınız biliyorum![]()
Ben Asla bir insanı küçümsemem !!! Sadece kaç kişi ayakta onu soruyorum. Elhamdülillah bende Müslümanım kimseyi küçümsemem emin ol. Senin dediğine göre "küçücük, minicik"de küçümseme anlamına geliyor ?mümincik derken ne ima etmek istiyorsun? ne bu küçümseme halleri kafan güzel mi?
İnce bir mesaj yatıyor altında![]()
İnce bir mesaj yatıyor altında![]()
Ben Asla bir insanı küçümsemem !!! Sadece kaç kişi ayakta onu soruyorum. Elhamdülillah bende Müslümanım kimseyi küçümsemem emin ol. Senin dediğine göre "küçücük, minicik"de küçümseme anlamına geliyor ?
Yav Gardaşş bırak yav gerek yok herkes kelimenin en altında yatan şeyi mi arayacaklakin yazdığın cümlede küçümseme iması var en azından ben bu şekilde algıladım başkaları da bu şekilde algılayabilir demek kimisal örnek vermek gerekirse küçük kelimesi zaten anlam itibariyle anlatılmak isteneni belirten bi sıfat ma küçücük dendiği zaman dalga geçme laubalie vurmaya geliyor iş kelime içinde kullanacak olursak ; bu araba küçük. bir de bu araba küçücük. Yani espiri mahiyetinde de kullanılabilir aşağılamak içinde
siz her ne kadar 2. ihtimali düşünerek söylemeseniz bile sizi bilmeyen tanımayan biri büyük bir ihtimal 2. şekildeki gibi algılayacaktır
![]()
[MENTION=259893]Strake[/MENTION]Yok be abim ne tanıdığı tam senin tarif ettiğin şekilde bir hatun vardı redonun masaüstünü süslüyordu bi aralar![]()