• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuşmaya geldimi herkes konuşmacı icraata geldimi baş parmağını kımıldatmaz.

Bu dh forumdaki insanlar ilginç ya adamlar ayak fotoğraflarını çekip foruma koyuyorlar :D [MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] senin dh'ye üyeliğin vardı böyle fantazilerin yok değilmi :D

askerdeyken derlerdi gel asıl askerlik ozman başlıyor bugun itibari ile hayatın = askerlik olduğunu anlamış bulunmaktayım saygılar :D

Tırnak batmasının tedavisi ile ilgili paylaşımdı bende gördüm oruçlu iken biraz kötü görünüyordu sağlık konularına da yer veriyorlar :)

Bu dh forumdaki insanlar ilginç ya adamlar ayak fotoğraflarını çekip foruma koyuyorlar :D @topalsolucan senin dh'ye üyeliğin vardı böyle fantazilerin yok değilmi :D

evet dh ye de takılıyorum. %30 orası, kalanı burası :)

ben o konulara hiç rastlamıyorum bile. o kadar büyük bir forum ki, 3-5 konuyu zor takip ediyorum. her saniye mesaj ekleniyor. :)

Yeni rekorum ellerinizden öper. :clap:

r2SH0.png

xiu5P.png

Nedir yani :P

Bu dh forumdaki insanlar ilginç ya adamlar ayak fotoğraflarını çekip foruma koyuyorlar :D @topalsolucan senin dh'ye üyeliğin vardı böyle fantazilerin yok değilmi :D

Ben de buraya ayağımı eklemiştim ama konuyu bulamıyorum :D

[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION]

:D

xnnlR.gif

Jentin var sen bilirmisin jentini :D

[video=youtube;l-wAuMzjAio]http://www.youtube.com/watch?v=l-wAuMzjAio[/video]
[MENTION=143519]Charlie Scene[/MENTION] nerelerdesin ne yapıyorsun hiç sesin soluğun çıkmıyor?

forumda bir konu açıyoruz herkez bakmakla yetiniyor ama kimse yorum yapmıyor bu nasıl forum arkadaş:cursing:

[MENTION=75364]dgncn[/MENTION] sordugun icin saol Hayırlı Ramazanlar Herkese Bu Arada Birkac gündür PC Başında degildim Şimdi Geldim Nasılsınız?...

Sağolasın sanada hayırlı ramazanlar :) biz iyiyiz de sen yoksun ortalıkta :D

Boşver abi yabancı bi hatun :P

Megan Fox'la bir tutuyorlar :D

O değil de nasılsın abi ?

hamdolsun bir iki gün internetim yok son bir girip bakayım neler dönüyor dedim aveaya geçtim bakalım sonumuz ne olacak o operatör senin bu operatör benim gezip duracaz artıkın

Yarayla alay eder yaralanmamış olan . Bu saçma bir slogandır arkadaş tekerleme gibi :D

o nasıl oluyor yav. bence sen başka bir şey yapmayı özlemişin :P :)

Yok fani aşkdan uzak kalmaya çalışıyorum ama bi yanımda istiyor, bu aralar bayağa bi baskın. Bizdeki aşk teslimiyettir bundan gayrı ama aşık olunacak biri yok ortalıkta, malum herkesin aşkı kastettiğin gibi farklı noktalarda (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...