• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedense özgür yazılım dolduruşuna gelip Linux kurduğum zaman Linux sadece sabit diski işgal eder oluyor. Girdiğim, kullandığım falan hiç olmuyor.

...
Hoca hakettiğin notu finalde verdi salak mısın hocaya artislik yapıyon

Oha ilk 1 Nisan şakasını bana AdBlock yaptı :D YouTube'a girince reklam alanında kedi gösterdi. Kedileri kapat diyince de 1 nisan dedi :D Hey allahım ya, teknolojinin de maskarası olduk iyi mi :)

sinemada 3D gözlük için 2 lira alıyorlar ve gözlük sizin oluyor. bende bir önceki filmden kaldığı için 2 lirayı vermedim ve kendi gözlüğümle izledim. filmin çıkışında adam gözlükleri toplamak için kutu tutuyor, kimsede demiyorki aga gözlük için 2 lira verdik neden topluyorsunuz. sorsalar cevap şu olacak; istereniz vermeyebilirsiniz, biz isteyen bıraksın diye kapının ağzında kutu tuyoruz.

milletin kafası karıştığı için kutuyu gören atmış gözlüğü, bir sonraki gelişlerinde 2 lira daha bayılırlar. adamlar mı çakal, millet mi aptal anlamadım...

sinemada 3D gözlük için 2 lira alıyorlar ve gözlük sizin oluyor. bende bir önceki filmden kaldığı için 2 lirayı vermedim ve kendi gözlüğümle izledim. filmin çıkışında adam gözlükleri toplamak için kutu tutuyor, kimsede demiyorki aga gözlük için 2 lira verdik neden topluyorsunuz. sorsalar cevap şu olacak; istereniz vermeyebilirsiniz, biz isteyen bıraksın diye kapının ağzında kutu tuyoruz.

milletin kafası karıştığı için kutuyu gören atmış gözlüğü, bir sonraki gelişlerinde 2 lira daha bayılırlar. adamlar mı çakal, millet mi aptal anlamadım...
sinemada bir kola 7 lira altında magzada 2 lira aynı kola kımse tepki gostermıyor ve ben 2 liraya aldıgımda cimri gözuyle kendini akıllı sanan bırisi oluyorum.KORSANA EVET!!

SDN kapatılıcak desem sonrada 1 nisan desem banlanırmıyım :D

527430_353819448001468_100001202479864_1059850_454681556_n.jpg
,

Ekledim resmi çok uğraşmışsın :) .
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION] bittiii kurtuldum ondan haber vermek istedim ilk sana söylüyorum :)

suan ıcın sadece kapak var,soruların calınıp calınmadıgı hakkında bılgım yok ama bukadarı sızıyorsa daha neler vardır

--- Mesaj Güncellendi ---

bırde resmın ne zaman cekıldıgı onemlı

[MENTION=174282]şowalye[/MENTION]

Kardeş akrabaLarını mı çağırıyorsun foruma :P

--- Mesaj Güncellendi ---

Bu kısım sürekLi değişiyor,bir ben de mi acaba ?

Bir böyLe açık mavi oLuyor

3zybt.jpg

Sonra böyLe koyu,

3zyck.jpg

İnsanlar değişir ve gittikçe olgunlaşır. Eski hatalarını tekrar etmezler ve yeni şeylere yönelir. Benim gibi.

Bir pınarsın, yüreğimden çağlayan..
Bir pınarsın, için için ağlayan..
Bir pınarsın, kaderimi bağlayan..
Kollarında versem, son nefesimi..

Sen hiç ofsayt oldun mu [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] :D

[video=youtube;1DAkLumvjOw]http://www.youtube.com/watch?v=1DAkLumvjOw&feature=results_main&playnext= 1&list=PL7864604780F65F25[/video]

[MENTION=66965]Silence[/MENTION]

oLmam mı :P Günde 2 defa :D

photoshopçu.... Çık ortaya:D Saklanma, yardım et bana:confused1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...