• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vbulletini gücellediniz mi ne yaptınız sekmelerde sdn logosu yerine vbulletin logosu varda :)

Şu programlarda tek ihtiyacım olan websitesinin tamamını(baştan sona) düzgün şekilde alması.Bunu da şuana kadar doğru düzgün yapanına denk gelmedim. :)

Maxthon'du galiba sitenin tam görüntüsünü alıyordu.

Şu programlarda tek ihtiyacım olan websitesinin tamamını(baştan sona) düzgün şekilde alması.Bunu da şuana kadar doğru düzgün yapanına denk gelmedim. :)

Firefox + ScreenGrab!
:thumbup1:
sylerahatlasayfa5250133.png

Firefox + ScreenGrab!
:thumbup1:
Pt7PG.png

Şu resimdeki site için daha önce ashampoo snap 3 denedim ortadaki çubuk yüzünden sayfayı kaydırmadı chrome'da imgur eklentisi var o da her kaydırdığı yere o çubuğu ekledi :D bu eklenti daha iyi çıktı onlardan teşekkür ederim.Hemen kaldırıyorum snap üç'ü :D
[MENTION=34608]Darknes$[/MENTION] maxthon çok hantal gelmişti bana.

Evet sürekli eski konulara cevap yazıyor derdi nedir acaba kısa sürede mesaj kasmakmı?

deneyecektim siteyi bulamadım ama sayfanın en altına gelip o çubuk en aşağıdayken sayfanın tümünü çekersen çubuk sadece en altta çıkar heralde :)

Ygs'ye girecek arkadaşlar rahat olun sınav testmiş heheh :)

Suç bizde ki asalaklara davetiye veriyoruz!

--- Mesaj Güncellendi ---

Coojah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...