• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay arkadaş sanayiye de mi düşecektik :S

SAbah sabah enterasan olaylarla başladık hayırlısı bu gün bir gariplik var ama

neden anlamıyon beni hep başka şeyi düşün benle konuşurken sonra yanlış anladım de dur.

ahh off sıkıldım bre :( bütün günüm sanayide geçti :-[

4.0 geliyormuş şükret, huawei ideos x5'e gelsin de tek eylüle kadar beklerim ama gelmeyeceğini düşünüyorum :)

Birde olayın bu yönü var işte, Apple ve ürünlerini hiç sevmem adamlar güncelleme konusunda çok iyiler kuzey kutbundaki cihaz ile güney kutbundaki cihaz aynı anda alıyor güncelemeyi Android içinde bu olaya bir standart getirilmesi şart

Ne m.l müşteriler var 2 3 tl fazla vermemek için bin takla atıyorlar...ne oldu döndün dolaştın geldin bize....sanki ben keyfime vermiyorum bu fiyata..hep müşteri belirleyecek fiyatı....biz bişe kazanmayalım demi...aldığıda 20 tllik malzeme be..deydi mi 1 saat dolaşmana? Dövesim var.....

Ne m.l müşteriler var 2 3 tl fazla vermemek için bin takla atıyorlar...ne oldu döndün dolaştın geldin bize....sanki ben keyfime vermiyorum bu fiyata..hep müşteri belirleyecek fiyatı....biz bişe kazanmayalım demi...aldığıda 20 tllik malzeme be..deydi mi 1 saat dolaşmana? Dövesim var.....

müşteri her zaman haklıdır. müşteri velinimettir. müşteri bir esnafın azı dişidir :D

müşteri her zaman haklıdır. müşteri velinimettir. müşteri bir esnafın azı dişidir :D

Pazarlığın b.kunu çıkarmadığı sürece müşteri her şeydir :P

Ama hakkaten beni satın alıyor sanki,en son ne olur diye sorar alır cevabını bir daha sorar,eee ben demin duvara mı konuştum? :D Şu sıralar baya sinirleri zorluyorlar.

Şahsen bir şey alacaksam bir kere sorarım en son ne olur diye&,kafama uyarsa alırım uymazsa almam bu kadar basit.

Bir de her dükkanda ki malzeme aynı fiyata olacak mantığıyla yola çıkıyor bu millet,ya arkadaş o dükkan farklı fiyata alıyor ben farkLı...ben fiyatımı söylüyorum,diyor ki şurada şu kadar sen de niye böyle? eee abisi onun ki kalitesizdir elinde kalmıştır falan filan.

Offf ben babama söyleyip yakı zamanda başka işlerle uğraşcam,esnaflİık bana göre değil. :P

babam çok zengin benim, alıcam fıstığı vurucam kırbaçı vurucam kırbaçı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...