• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D-Smart 3D (55.Kanal), Euro Futbol, Euro Futbol HD, Al Jazeera Sport +3, Al Jazeera Sport +4, BHT 1, bTV Action, Club RTL, CT4 Sport, Digi Sport (hun), HRT 2, ITV 1, ITV 1 Wales, Kanal A (Slo), Kanal 5 (macedonia), Lider TV, Meridiano TV, NET Hellas, NTV+ Football, ORTM (Mali), Polsat TV, RAI 1, RSI La 2, RTE Two, RTS 1 Serbia, Sky Calcio 1, Sky Sport 1 (Germany), Sky Sport 1 (Italia), Sport TV1, STV (scotland), SuperSport Maximo, SuperSport 3 [Za], TSR 2, TVR 1, TV3+ Denmark, Ulster TV, Viasat Football (Swe), Viasat Sport Baltic, 2+2

:P

Rah el farda verir :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Lider tv'ye bak muhteşem yüzyılı gösteriyor :D

Başkente geldik yine parça parça oldu hayatım be :s

Evet bu gece de zorlayarak izleyecek birşey buldum.. Yarın aksam ne yapacam :D

Bu ne biçim bir şarkı ya.Kaç gündür dilime dolandı ne adını biliyorum ne sözlerini :D

Kendi sesimi kaydedip shazam'a falan mı dinletsem :D

Sevmek suçsa ben en büyük zanlıydım. Ben aşkına müebbet beklerken beraat etti duygularım...

birgün karşıma, benim imalarımı anlayabilecek insan çıkarsa "işte buduuuurrr" diye bağıracağım nerede olursam :)

"Sadece kafasını kaldırıp baksa bu tarafa, ona olan sevgi selini görecek... " diye yazmaya çalışırken döndü baktı ve gülümsedi :D Nasıl mutluyum anlatamammmmmmm :D

Saniyede 3000 bayt :D torrent açık ama :D

757Ie.png

"Sadece kafasını kaldırıp baksa bu tarafa, ona olan sevgi selini görecek... " diye yazmaya çalışırken döndü baktı ve gülümsedi :D Nasıl mutluyum anlatamammmmmmm :D
Gösterdinmi sevgi selini :D

Odaya girdim PC'yi açtım,oda kapısını açık unutmuşum,PC AçıLmış masaüstünde de Megan Fox'un resmi vardı bikiniLi,odaya doğru giderken Annem durmuş içeriye bakıyor :D YakLaştım resme odakLanmış bu ne der gibi bakıyor,sonra töbe töbe dedi gitti :D Ne utandım be :P

Odaya girdim PC'yi açtım,oda kapısını açık unutmuşum,PC AçıLmış masaüstünde de Megan Fox'un resmi vardı bikiniLi,odaya doğru giderken Annem durmuş içeriye bakıyor :D YakLaştım resme odakLanmış bu ne der gibi bakıyor,sonra töbe töbe dedi gitti :D Ne utandım be :P
Yine bikiniliymiş ya öyle olmasaymış:P :D:D:D

Ayıp Ayıp bu yaşta :) :) :) evlen artık

Adama sormazlar mı 2 senedir aynı yerdesin hiç mi bir şey kalmadı aklında diye.Hep aynı ortam hep farklı konular.Böyle eğitim sisteminin...

Yapamasam deli olurdum çok normal olduğumda söylenemez zaten :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Yanında KASA kilidi taşı redo :D

Ben sana bulacam bulacam dedim inanmadın ReDo bak ne oldu şimdi He.... Gördünüz Mü

Ben biraz ders çalışayım Atletico maç vakti gelirim bilgisayara iyi forumlar :)

Garip. Internet Explorer ile elimi kolumu sallayarak girdiğim siteler Firefox'ta açılmıyor.

insanın kendi kendine ettiğini başka kim yapabilir ki ?

Ahh ahh kendim ettim kendim buldum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...