Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
aytutulması var dışarıda istanbuldan net gözüküyor hava açık :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Güzel dilimizi katletmeye gerek yok. :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
İyidir ne yapion ?

Vakit geçirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun ?

Sana iki tavsiye;
  • Yazı denetimi yapan Chrome tarayıcısını kullanabilirsin. Böylelikle Türkçe'mizi düzgün konuşmuş, yazmış olursun.
  • Kişisel meseleleri özel mesaj ile daha anlamlı hale getirebilirsin.
Bunları yazdım diye halimi hatırımı sormayı ihmal etme :P

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yazı tura atıldığında ben hep tura diyorum...
Varsın gelmesin...
Benim tek derdim, Mustafa Kemal ATATÜRK' ün yüzü yere gelmesin...
-1881-193∞-

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ne kadar aptal insanlar var. adama devrede LOS alarmı var, kontrol edip mail yoluyla sebebini bildir diyorum, mailde devrede LOS var yazmış.

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Vakit geçirmeye çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun ?

Sana iki tavsiye;
  • Yazı denetimi yapan Chrome tarayıcısını kullanabilirsin. Böylelikle Türkçe'mizi düzgün konuşmuş, yazmış olursun.
  • Kişisel meseleleri özel mesaj ile daha anlamlı hale getirebilirsin.
Bunları yazdım diye halimi hatırımı sormayı ihmal etme :P

Tamam :P özelden yazcam artık soracaklarımı merak etme sen artık.. :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
sevenhillde ikinci kot 10 liraya geliyo bende aldım 2 tane 105 (55+50) lira tuttu ikincisi 10 lira düştü 65 e + nakit indirimi düştü 59 a gayet ekonomik yani...

bi de şey var erkek adam sözünü tutar sözünü tutmayan adam ben erkeğim die ortalıkta gezmesin söz verdin mi yapacaksın ya da yapmayacaksan söz vermeyeceksin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ulan bölüm başkanı bir sene bana dersi öğretemedi (sözelse bana kaynak verin yeter sayısalsa sağlam bi kaynka ve güzel bi anlatım yeter) adamın o kadar b.ktan anlatımı var bizim HSA 2 saatte öğretti neyin ne olduğunu adamın bi de sabah 8 de final sınavı vardı ve çalışmamıştı adam tatili yaktı büte kaldı o dersten (genelde final biter HSA gider) benim elime geçen notu paylaştığım şuraya dikkat edin şuralara çalışın die elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştığım adamlar benden soru sakladı ben hayvan gibi çalıştım onlar soruları ezberleyip benle aynı veya benden yüksek not aldılar (bide bana çalıştım die yalan söylüyolar kimden neyi saklıyolarsa ya da karşılarındakini enayi mi sanıyo bunlar) sınav akşamı şu sorunun cevabı ney bu sorunun cevabı ney die soranlar sabah yanımıza gelip geçtim teşekkürü bi günaydın bile demedi adamın bana işi düşüyo kendi şimi bırakıp onun işini hallediyorum halledemesemde bi çaba gösteriyorum gardaş böyle böyle diyorum benim adama işim düşüyo si..ne bile takmıyo söz verdiği halde şimdi ben bu adamlara mı iyilik yapacam şeyimde bile değil HSA nın 2 dk başı ağrısa oturur yas tutarım bunlar umrumda bile değil HSA benim gardaşım ...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Dün gece Şebnem Ferah'ın verdiği konser süperdi,
Gerçi ortam bana göre değiLdi Rock faLan,şarkı söyLenirken kafa saLLayanLar faLan..Ben de Kavak gibi saLLandım öyLe :D DeğişikLik oLdu.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Arkadaşlar Azrael hangi dil bilen var mı? Googlede Türkçesi Azrail olarak çıkıyor ve Azrael'i ingilizce olarak algılıyor, ama Türkçeden ingilizceye çeviri yaparken Azrail Grim Reaper oluyor. Yani çeviriler tutmuyor. Bunu ben şirinler animasyonunda Azman(gargamelin kedisi) isminin Azrael diye geçtiği zaman gördüm bir fikri olan var mı??

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
azrail özel isimdir. azrealde ingilizcedeki karşılığı. azraili türkçe sözlükte nasıl aratırsan ruhu alan melek olarak geçiyorsa ingilizcede ruh hasat eden gibi heçer. yani bizdeki isimler gibi elif fatih selen gibi kelime manası farklı özel isim olarak farklıdır. azrael özel isim olarak azraildir. ama kelime manası karşılığı olarak grim reaperdir.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Niye bir melek adını kediye, herkesin izlediği çizgi filmde versinler ki?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Turkcell bedava verdiği AA paketin ücretini benden kesiyormuş. :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...