- Reaksiyon puanı
- 153
Aç diilim yemicem ben yemek. 

justsetmefree dedi ki:Vee...... Başardım adsl'in adaptörünü yakmayı başardım...
mavinok.ta dedi ki:onca şey 950 yetale hmmmm ucuzmuş şaşırdım :^)
Muzurr dedi ki:justsetmefree dedi ki:Vee...... Başardım adsl'in adaptörünü yakmayı başardım...
puhahahnasıl başardın onu
![]()
ayakta alkışlıyorum üstad senijustsetmefree dedi ki:Vee...... Başardım adsl'in adaptörünü yakmayı başardım...
paşazede dedi ki:ayakta alkışlıyorum üstad senijustsetmefree dedi ki:Vee...... Başardım adsl'in adaptörünü yakmayı başardım...
ben kablosunu koparabilmiştim ama yaakamadım![]()
rica ederim sonuna kadar söylenen herşeyi hak ediyosun bu konudakijustsetmefree dedi ki:paşazede dedi ki:ayakta alkışlıyorum üstad senijustsetmefree dedi ki:Vee...... Başardım adsl'in adaptörünü yakmayı başardım...
Teşekkür ederim![]()
paşazede dedi ki:rica ederim sonuna kadar söylenen herşeyi hak ediyosun bu konudakijustsetmefree dedi ki:paşazede dedi ki:ayakta alkışlıyorum üstad senijustsetmefree dedi ki:Vee...... Başardım adsl'in adaptörünü yakmayı başardım...
Teşekkür ederim![]()
![]()
Jojoba dedi ki:Muzurr evde kahve kalmamış yaaa.. Artık sen yapar getirirsin ;D
eyvallahh ^^Muzurr dedi ki:Jojoba dedi ki:Muzurr evde kahve kalmamış yaaa.. Artık sen yapar getirirsin ;D
ait ettin hemen yapıp geliorum
![]()
Muzurr dedi ki:Jojoba dedi ki:Muzurr evde kahve kalmamış yaaa.. Artık sen yapar getirirsin ;D
![]()
justsetmefree dedi ki:Muzurr dedi ki:Jojoba dedi ki:Muzurr evde kahve kalmamış yaaa.. Artık sen yapar getirirsin ;D
![]()
Bende istiyoruum![]()
maxxdump dedi ki:hobaaaaaa James Blunt yarın gece Kıbrıs'ta manyak konser olacak , 55 euro bilet parası verdim ama değer![]()
Muzurr dedi ki:maxxdump dedi ki:hobaaaaaa James Blunt yarın gece Kıbrıs'ta manyak konser olacak , 55 euro bilet parası verdim ama değer![]()
GoodBy Loveri söylerse benım içinde dinle oLurmu ?
maxxdump dedi ki:Muzurr dedi ki:maxxdump dedi ki:hobaaaaaa James Blunt yarın gece Kıbrıs'ta manyak konser olacak , 55 euro bilet parası verdim ama değer![]()
GoodBy Loveri söylerse benım içinde dinle oLurmu ?
Azmedip erkenden kamp kuracam ve önlerden yer kaparsam videoları upload ederim sıcak sıcak tabi transa geçmessem....![]()