maxxdump
Dekan
Muzurr dedi ki:Canım cok sıkıLıo konuşmaya ihtiyacım var ;(
Sandviçi tavuklu mu yesem yoksa karışık mı ?
Muzurr dedi ki:Canım cok sıkıLıo konuşmaya ihtiyacım var ;(
maxxdump dedi ki:Muzurr dedi ki:Canım cok sıkıLıo konuşmaya ihtiyacım var ;(
Sandviçi tavuklu mu yesem yoksa karışık mı ?
operadan gir içerik engelle de reklamları kaldırpaşazede dedi ki:sdn gençtürkcell reklamına uyuz oldum yeter artık ben bu aptal sarkıyı dinlemek zorundamıyım siteye girince
deli oluyorum ya kırıcam pc yi ana sayfaya gecemiyorum beynime çivi çakılıyo sanki sinir etti beni sesini kısın allah aşkına
bişey yapın çıldırıcam nefret ettim
firefox iiççin bi yolu yokmu ??çıldırmaya az kaldıcorpuscallosum dedi ki:operadan gir içerik engelle de reklamları kaldırpaşazede dedi ki:sdn gençtürkcell reklamına uyuz oldum yeter artık ben bu aptal sarkıyı dinlemek zorundamıyım siteye girince
deli oluyorum ya kırıcam pc yi ana sayfaya gecemiyorum beynime çivi çakılıyo sanki sinir etti beni sesini kısın allah aşkına
Muzurr dedi ki:
ya işte öle bunuda mı yapıcaktı bizlere %(
![]()
ahaahh
Ama sabah kötüydüm canım sıkılıodu
Öğlende dumur oluodum az kalsın
ama şimdi iyiyim sağolun (A)
Galileo dedi ki:Muzurr dedi ki:
ya işte öle bunuda mı yapıcaktı bizlere %(
![]()
ahaahh
Ama sabah kötüydüm canım sıkılıodu
Öğlende dumur oluodum az kalsın
ama şimdi iyiyim sağolun (A)
valla ben ne olmuş anlamadım![]()
![]()
paşazede dedi ki:dayanamıyorum artık allah kahretsin beee deli ettiniz adamı sanki başka bi reklem yokmuydu
bu aptal reklem kalkana kadar yokum gelmicem beee aklımdanmı oliim allah allah yaa
bulursam bu kadını vurucam len alnından kabus gibi çöktü üzerime anası sattiim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaldırın şunuuuuuuuuuuuuuuuu
sesinin kısın bişey yapın yakıcam burayıııııııııııııııııııııııııı
corpuscallosum dedi ki:operadan gir içerik engelle de reklamları kaldırpaşazede dedi ki:sdn gençtürkcell reklamına uyuz oldum yeter artık ben bu aptal sarkıyı dinlemek zorundamıyım siteye girince
çalışmıyo maalesef onu bizde biliyoruz durdu durdu bugün bozuldu laptop ses tuş bölümüMuzurr dedi ki:paşazede dedi ki:dayanamıyorum artık allah kahretsin beee deli ettiniz adamı sanki başka bi reklem yokmuydu
bu aptal reklem kalkana kadar yokum gelmicem beee aklımdanmı oliim allah allah yaa
bulursam bu kadını vurucam len alnından kabus gibi çöktü üzerime anası sattiim aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaldırın şunuuuuuuuuuuuuuuuu
hopörlerinin tuşu yokmu bi zahmet kendin kıs madem bu kadar rahatsız oluon Zzz
paşazede dedi ki:çalışmıyo maalesef onu bizde biliyoruz durdu durdu bugün bozuldu laptop ses tuş bölümüMuzurr dedi ki:paşazede dedi ki:dayanamıyorum artık allah kahretsin beee deli ettiniz adamı sanki başka bi reklem yokmuydu
hopörlerinin tuşu yokmu bi zahmet kendin kıs madem bu kadar rahatsız oluon Zzz