Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ne yaptın ne ettin. (:

Biraz bekledim, zaten dershanenin geneli gelmemişti bugün. :D benim ders bitti bekledim az gelen giden yoktu ben de, benden bu kadar gerisi mucizelere kalmış diyerek çıktım geldim. :D şimdi kamp programı başladı, her gün sınav, sonra akşama kadar soru çözümü.Sanırım baya karşılaşacağız ama ne olur bilemem. :D

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Biraz bekledim, zaten dershanenin geneli gelmemişti bugün. :D benim ders bitti bekledim az gelen giden yoktu ben de, benden bu kadar gerisi mucizelere kalmış diyerek çıktım geldim. :D şimdi kamp programı başladı, her gün sınav, sonra akşama kadar soru çözümü.Sanırım baya karşılaşacağız ama ne olur bilemem. :D

arda boşver artık sen onu. aklından çıkarmak zordur ama yapıcaksın başka çaren yok. gerçi derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer bende çıkarmak istiyorum ısrarla çıkmıyo işte :D:D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yani bakarsın karşıdan gelir alırsın kenara konuşursun.Yoksa olmuyor baksana.Planlı olunca olmuyor.Bir anda gelir gücenin söylersin sonrası ona kalmış.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
arda boşver artık sen onu. aklından çıkarmak zordur ama yapıcaksın başka çaren yok. gerçi derler ya kelin ilacı olsa kendi başına sürer bende çıkarmak istiyorum ısrarla çıkmıyo işte :D:D

Aynen öyle bir de kolay kolay sevememe olayı var, üstüne sevdimi de sağlam sevme var.Biraz problem çıkacak. :D Bir de şu sözümüz var terzi kendi söküğünü dikemezmiş. :D :D

Aynen öyle Nuri olursa öyle olur olmazsa asla zorlamam kimseyi benimle çık çık vs. diye o yönümü severim. :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu arada bugünlerde şu iki söze sardım dershanede tahtaya falan yazıp duruyorum. :D 1. Papaz her gün pilav yemez. :D 2. Bu Dünya ya binadan ya da zinadan yıkılacak. :4:

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Herkes "ilk" olmak ister. İlk aşk,ilk öpücük Oysa "ilk" geçicidir.Sahip olduğunuz hangi "ilk" hala sizin?

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bir haber ver korkuların bak uykuları kaçtı.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
gel annem gel o dizlerine baş koyup ağlama vaktidir..

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ben dışarı çıkıyorum arkadaşlar aklımı çeldi. :D :D Hem de içimdeki baskı geçer en azından az da olsa. :) Hadi görüşürük ahali kendinize iyi bakın.. :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Şu sınavlar hayırlısı ile bir biteydi.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
seviyorum ben final haftasınııı, öyle bi şey ki derse çalışırken en ince ayrıntısına kadar çalışıyorum yapamayacağım tek bir konu bile olmuyor ama sınava girince çok basit sorular geliyor ya da bana öyle geliyor, ince ayrıntılara çalıştığım için basit sorulara fazla dikkat veremiyorum ama yapıyorum Allah'a şükürr :D

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Hayırlısıyla bizimde bu hafta

100 Kasa
300 Banka Kredileri:D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
tutamadım ellerin yağmurun olsun
sarıpta doyamadım
öpemedım gül tenin baharın olsun
sevipte kanamadım

Ördü kader ağlarını kırdı yine kollarını
bir canım var al oda senin olsun
ördü kader aglarını kırdı yine kollarını
bir canım var al oda senin olsun..

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Eskidenmiş o dağı delip su getirmeler. Şimdi, mutfaktan su getireni bulursan yakala evlen hacı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...