Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Gideceksen neden ümit verdin, benimsin diye Seni sahiplendim, bilseydim yâr seni severmiydim ölürdüm de yine vazgeçerdim..

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
öfke bir yüktür.hayat sürekli kızgın yaşanmayacak kadar kısadır.buna kesinlikle değmez.

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
arda anlarsın yavaş yavaş hiçkimse yeri doldurulamaz değildir. öyle biri gelir aklını başından alır unutursun gider bunu. bende bizzat yaşadım ondan biliyorum.daha dün gördüm malum şahsiyeti kocasıyla yürüyordu zerre kadar birşey hissetmedim hatta içimden mutluluklar bile diledim. Allah sahibine bağışlasın. giden gitti kalan sağlar bizimdir :D:D

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Havanın kutsiyetine uygun anime paylaşsana kardeşim millet muzdarip bak, sayende bir sürü animeci olur :D
Gome hocam ben dark side a daha yakın olduğum için böyle psikopatça şeyler bana daha ilgi çekici geliyor, amma çok sevgi kelebeği var forumda yav, sayelerinde yakında bizde uçacağız :D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Aşk mı bir kere olduğunu sandığım ve bir daha da uğramıcak bir otobüstür benim için.Zaten duraklarda beklemeyi sevmem.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ya hocam bırak şu kızı senin başını yiyecek valla, deli divaneye döndün :D

Bırakıyorum ağır ağır. :D

arda anlarsın yavaş yavaş hiçkimse yeri doldurulamaz değildir. öyle biri gelir aklını başından alır unutursun gider bunu. bende bizzat yaşadım ondan biliyorum.daha dün gördüm malum şahsiyeti kocasıyla yürüyordu zerre kadar birşey hissetmedim hatta içimden mutluluklar bile diledim. Allah sahibine bağışlasın. giden gitti kalan sağlar bizimdir :D:D

Hadi bakalım umarım öyle olur. :D Benim unutma faslı biraz zorlu geçiyor yahu. :D

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:37 ----------

[video=youtube;jgPsgyAzonQ]http://www.youtube.com/watch?v=jgPsgyAzonQ&feature=related[/video]

Bu geldi aklıma sword.q :D :D

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu?

Amanda

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nihayet denizin ilk açılışını yaptık bu yıldaa :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Nihayet denizin ilk açılışını yaptık bu yıldaa :D

Bakalım bu yaz Antalya'ya akabilecekmiyim. Her sene giderdim geçen sene Alanya'ya geçtim direk, duydum ki Antalya darılmış gidip bir kalbini çalayım diyorum Antalya'nın. :D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mafia'da trafik cezası nasıl ödeniyor.Kuralları çiğniyorum sonra başa sarıyorum. :S :S

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Abicim sinirliyim yapma şöyle şaka. (: Bir trafik cezasını ödüyemedik.Nasıl ödeniyor? Oyunun başı silahımız yok olsa ben bilirdim kafalarına sıkmayı. (:

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
polis çıkınca trafik cezan olduğu yazıyo dur polis gelip keser cezayı

Sword.q

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Bırakıyorum ağır ağır. :D

[video=youtube;jgPsgyAzonQ]http://www.youtube.com/watch?v=jgPsgyAzonQ&feature=related[/video]

Bu geldi aklıma sword.q :D :D

puahahahaha sessize al kendini

---------- Post added at 20:41 ---------- Previous post was at 20:40 ----------

yeter demekten dilimde tüy bitti ama hala ben aynı ben değer verme şu insanlara ulen gerizekalı fatih...:cursing:

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Tamam Tekkende oyanırızda şöyle gerçek aksiyon felan istiyosan diye şeyttim :D

Nuri.alco.

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Cs 1,6 oynucaz yakında Virtual ShiftDelete için server açıcak. :D Orda istediğinizi vurabilirsiniz. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...