- Reaksiyon puanı
- 4,610
Canım sıkılıyor.
Kaç yaşındasın? Okul felan yok mu?Canım sıkılıyor.
Az yaşındayım. Okul var ama gitmedim abi. Liseye alışamadım, zaten son hafta.Kaç yaşındasın? Okul felan yok mu?
Neden alışamıyorsun ki? Okul işte dersleri okumazsan bile git, eğlencesine değer.Az yaşındayım. Okul var ama gitmedim abi. Liseye alışamadım, zaten son hafta.
Korkuyorsan hastalanıcaksınHastalanmaktan korkuyorum.
Valla sınıflar ök*z dolu olunca insanın gidesi gelmiyor. Bende gitmedim. İşkence gibi.Neden alışamıyorsun ki? Okul işte dersleri okumazsan bile git, eğlencesine değer.
Evet hafiften başım ve boğazımda ağrı var.Neden alışamıyorsun ki? Okul işte dersleri okumazsan bile git, eğlencesine değer.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korkuyorsan hastalanıcaksın
Abi olay eğlenememem zaten. İnsanlardan nefret eden bir çocuğum, sınıfım 2 yılda 2 kez değişince kabus kaldı aklımda lise. 11'e geçince bakıcam artık.Neden alışamıyorsun ki? Okul işte dersleri okumazsan bile git, eğlencesine değer.
İnsanlardan nefret ediyorsunda sanırım etrafında olanlarla uyum sağlamıyorsunAbi olay eğlenememem zaten. İnsanlardan nefret eden bir çocuğum, sınıfım 2 yılda 2 kez değişince kabus kaldı aklımda lise. 11'e geçince bakıcam artık.
Hayır, ben normalde ortama uyum sağlamakta zorluk çeken bir insan değildim. Ama lise ortamı hayvanat bahçesi gibi, medeniyet 0, ahlak 0, saygı 0. Teşekkürler.İnsanlardan nefret ediyorsunda sanırım etrafında olanlarla uyum sağlamıyorsun
Yak yık dağıt kızların saçını çek kavga et felan
Hiç mi arkadaşın yok? İlla birileriyle iyi anlaşırsın.Hayır, ben normalde ortama uyum sağlamakta zorluk çeken bir insan değildim. Ama lise ortamı hayvanat bahçesi gibi, medeniyet 0, ahlak 0, saygı 0. Teşekkürler.
Var bir tane evet. İyi de anlaşıyoruz aslında. Keyfimizi bozucak bir insan çıkmazsa.Hiç mi arkadaşın yok? İlla birileriyle iyi anlaşırsın.
Sonuna kadar katılıyorum.Hayır, ben normalde ortama uyum sağlamakta zorluk çeken bir insan değildim. Ama lise ortamı hayvanat bahçesi gibi, medeniyet 0, ahlak 0, saygı 0. Teşekkürler.
Arkadaşının arkadaşlarıyla arkadaş ol, ortam yap. Arkadaş ortamlarında üstüne çok alıngan olursan veya çizgini çok aşarsan yalnız kalırsın. Kafana göre 1 kişiyi bulamazsın fakat birlikte iyi enerji kuracağınız 10 kişiyi bulabilirsin.Var bir tane evet. İyi de anlaşıyoruz aslında. Keyfimizi bozucak bir insan çıkmazsa.
Teşekkürler.Arkadaşının arkadaşlarıyla arkadaş ol, ortam yap. Arkadaş ortamlarında üstüne çok alıngan olursan veya çizgini çok aşarsan yalnız kalırsın. Kafana göre 1 kişiyi bulamazsın fakat birlikte iyi enerji kuracağınız 10 kişiyi bulabilirsin.
GeçiciForum misafir kullanıcı grubuna sınırlı mı olacak, yoksa bu durum geçici mi?
VİP üye mi? VIP değil miydi o ya ?Geçici
Grubu dağıtacağım birazdan?
Paslanmış Admin panelime bakayım bir??
Çevrimiçi 100 ü geçti böylelikle kalıcı olsa fena olmaz.Forum misafir kullanıcı grubuna sınırlı mı olacak, yoksa bu durum geçici mi?
@Elvin. sokakta milleti tutup foruma zorla üye yapıyor ?Çevrimiçi 100 ü geçti böylelikle kalıcı olsa fena olmaz.
Bu şekilde mi devam edilir bilmiyorum ama Yeni mesajar/Neler yeni sorgularında son birkaç "Ne söylemek istersin?" konularının çıkması, forum üzerindeki herhangi bir konuyu görüntülemek için üye girişinin isteniyor olması bir bakıma merak uyardırmıyor da değil hani. Bir süre için bu şekilde forumun sürdürülmesi iyi olabilir belki.Çevrimiçi 100 ü geçti böylelikle kalıcı olsa fena olmaz.
Konudamı görülemiyordu? Boşuna öneride bulundum, bende diyorum admin neden oralı olmadı.Bu şekilde mi devam edilir bilmiyorum ama Yeni mesajar/Neler yeni sorgularında son birkaç "Ne söylemek istersin?" konularının çıkması, forum üzerindeki herhangi bir konuyu görüntülemek için üye girişinin isteniyor olması bir bakıma merak uyardırmıyor da değil hani. Bir süre bu şekilde forumun sürdürülmesi iyi olabilir belki.
Kayıtlı olmayan kullanıcılar hiçbir forum konusunu görüntüleyemiyor şu anlık.Konudamı görülemiyordu? Boşuna öneride bulundum, bende diyorum admin neden oralı olmadı.
Değişik bir yöntem bakalım ne olacak.Kayıtlı olmayan kullanıcılar hiçbir forum konusunu görüntüleyemiyor şu anlık.
Doğrudur. Üye olmayanın üzerine kedimi salıyorum(!)@Elvin. sokakta milleti tutup foruma zorla üye yapıyor ?
Çok küçükken dinlemiştim bunu... Abim açmıştı.Lacoste'dan gömlek Barbour'dan montlar
Hep ayaklarda Davidson botlar
Caddede kızlar
Hep karizmalar
Bizde para yok kaldık biz bekar (Eller şimdi)
Annen evde mi?
Annen evde mi?
Annen evdeyse bize gidelim
Annen evde mi?
Annen evde mi?
Annen evdeyse bize gidelim
Bize gidelim bize gidelim