- Reaksiyon puanı
- 10,459
SlmEkli dosyayı görüntüle 163748
GTU'den selam
SlmEkli dosyayı görüntüle 163748
GTU'den selam
GTU de bir SDN liEkli dosyayı görüntüle 163748
GTU'den selam
Mola vererek çalış 1 saat çalış 5 dakika mola gibi birden çalışırsan yorulursun.Ders çalışmak neden bu kadar zor ki ya. daha 2.5 saat çalıştım ve tüm hücrelerim masadan ayrılmamı emretti. Geri nasıl oturucam bilmiyorum.
Hocam 2 kere mola verdim zaten. Şu an da mola bitti ama geri oturamıyorum. İçimde tarif edilemez bir isteksizlik var. Vee yarın deneme var.Mola vererek çalış 1 saat çalış 5 dakika mola gibi birden çalışırsan yorulursun.
ancak rüyamızda görürüz...Minik canavar Türkiye'ye geliyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 163768
Buda sloganları ilk gördüğümde Bruh oldum.Minik canavar Türkiye'ye geliyor ?
Ekli dosyayı görüntüle 163768
Üstü açık uyuma. Bak gece rüyana girip seni öperimSabahları soğuk olmaya başladı.
@Uchiha Sasuke alsana bu arabadan. Seninde Ami'n olsunBuda sloganları ilk gördüğümde Bruh oldum.
Ekli dosyayı görüntüle 163778
Kesme işaretini okumamışım ?????????Üstü açık uyuma. Bak gece rüyana girip seni öperim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Uchiha Sasuke alsana bu arabadan. Seninde Ami'n olsun
ahahshhshsha
Mevzu derin evlat. Sen karışmaKesme işaretini okumamışım ?????????
Adamdaki manzaraya bak sanırsın Amerikan dizisinden çıkmış gibi, bizim manzarada kekoların bıçaklı dövüşü oluyor genelde.Ekli dosyayı görüntüle 163748
GTU'den selam
Daha güzelmiş aksiyon brooAdamdaki manzaraya bak sanırsın Amerikan dizisinden çıkmış gibi, bizim manzarada kekoların bıçaklı dövüşü oluyor genelde
Bilgisayarım bana çok fena şaka yapıyo sanırım.İşyerimdeki pc den sonra evdeki külüstür bana gaming pc gibi geliyor.
Üşüyor bilgisayar