- Reaksiyon puanı
- 10,459
Hemen verelimŞap lazım üstteki adama
Hemen verelimŞap lazım üstteki adama
Ne partisi hocam? Vakit geçirmek isterim tabi. Kanın mendille geçeceğini sanmıyorum.Merhaba gözü kanlı bayan.
Tanışa bilirmiyiz? Mendil istermisin?
Edit- Bizim buralarda parti olucak. Benimle birlikte vakit geçirebilirmisin? Belki eğleniriz artık gözlerinden kan gelmez.
Türkiye'de parti diye bir şey mi var? O sadece filmlerde oluyor sanıyordum hani böyle dans filan ediyorlar.Ne partisi hocam? Vakit geçirmek isterim tabi. Kanın mendille geçeceğini sanmıyorum.
Doğru söze ne denir?Türkiye'de parti diye bir şey mi var? O sadece filmlerde oluyor sanıyordum hani böyle dans filan ediyorlar.
İlk mesajını buraya atman ilginç geldi?Türkiye'de parti diye bir şey mi var? O sadece filmlerde oluyor sanıyordum hani böyle dans filan ediyorlar.
Evet. Zaten sosyalleşmek için giriyorum buralara. O dert tasa problemden değil.İlk mesajını buraya atman ilginç geldi?
Türkiye'de parti diye bir şey mi var? O sadece filmlerde oluyor sanıyordum hani böyle dans filan ediyorlar.
Yollar düzgün mü bari? Bizim burarlar köy yolu gibi. Ankara trafiğini bu yollara tercih ederim.Bizim burda çok fena trafik var. Keşke bisikletle çıksaydım yola.
Arabaları kıskandırardım asgsgsgah
He yawSabahları soğuk olmaya başladı.
Evet, hava soğuyor.Sabahları soğuk olmaya başladı.