- Reaksiyon puanı
- 16,127
Güzell, iyi oyunlar dilerim efenimcod mobile takılıyorum arada birde mech arena
bunu atmış...
Herkese atarsan bunu, o da sana atar doğal olarak.bunu atmış...
Neye kızdı acababunu atmış...
nabersin ab?
iyiym sen ?nabersin ab?
İyi gibiyim, ama moral bozuk.iyiym sen ?
Gerçek arkadaşlar edin. Sözde arkadaş olmasın. İnsanlar ile iyi geçinmeye çalış. Derslerine önem ver, sonra başın ağrımasın.Liseye yeni geçtim tavsiyeleriniz varmı
Tavsiyen için teşekkürlerGerçek arkadaşlar edin. Sözde arkadaş olmasın. İnsanlar ile iyi geçinmeye çalış. Derslerine önem ver, sonra başın ağrımasın.
Rica ederim Umarım hedeflerinde başarılı olursun..Tavsiyen için teşekkürler
Nedenİyi gibiyim, ama moral bozuk.
Temelini sağlam tut, öğrenmeye açık ol. Kendini tanı. Yeteneğin ve ilgi duyduğun alanda ilerle. Lise, hayatın en güzel dönemlerinden.Liseye yeni geçtim. Tavsiyeleriniz var mı?
Soru ve sorundan ziyade muhabbet amaçlı bir konu söyle rahatla içini dök. Abartmadan amaMerhabalar, foruma yeni katıldım bu konu dikkatimi çekti. Forum üyeleri burada sohbet mi ediyor? Tam anlayamadım da kusura bakmayın.
Anladım hocam. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.( Fazla mı resmi oldu. Yeni girdiğim ortam sanal olsun normal olsun o kadar bocalıyorum ki yanlış bir şey yaparsam şimdiden özür dilerim)Soru ve sorundan ziyade muhabbet amaçlı bir konu söyle rahatla içini dök. Abartmadan ama
Rahat ol, özür dielemen zaten gerekmez. Kendine güven ve güzel yaralı bir paylaşımda bulun sadeceAnladım hocam. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.( Fazla mı resmi oldu. Yeni girdiğim ortam sanal olsun normal olsun o kadar bocalıyorum ki yanlış bir şey yaparsam şimdiden özür dilerim)
İngilizceni C1 yap.Liseye yeni geçtim tavsiyeleriniz varmı
Şuan a2 b1 diye bi kitap kullanıyoruz o yeterli midirİngilizceni C1 yap.
Merhaba gözü kanlı bayan.Anladım hocam. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.( Fazla mı resmi oldu. Yeni girdiğim ortam sanal olsun normal olsun o kadar bocalıyorum ki yanlış bir şey yaparsam şimdiden özür dilerim)