- Reaksiyon puanı
- 7,986
oyun arıyorsanız mordhau öneririm ilk başta sıkıyor ama sonradan çok keyif veriyorCanıma tak etti War Thunder`i sildim.
Elite Dangerous oyununa sardım. Tıklım tıklım gidiyorum uzayda.
Ayrıca korsancılık yapan adamların eline ne geçiyor anlamıyom. Adam akıllı görevler var git yapsana arkadaşım. Öffffff
?Kılıç savaşını en son Skyrim oynayınca yapmıştım.oyun arıyorsanız mordhau öneririm ilk başta sıkıyor ama sonradan çok keyif veriyor
geforce now üyeliğim bugün bitti tekrar sıkıcı hayatıma döndüm
Uyduruk noktalardan tek yiyipte ölmek canıma tak etti.Wt silinir mi? Hayatının hatasını yaparsın.
Güzel oyunlarda süreklilik istemeleri kötü. İşini gücünü bırakıp saatlerimizi harcıyoruz bir sonraki tankı almak için.?Kılıç savaşını en son Skyrim oynayınca yapmıştım.
Sonra Ok fırlatma ve ateş püskürtmeyle kurtuldum kılıçtan. Bir dahada elimi sürmedim
Uyduruk noktalardan tek yiyipte ölmek canıma tak etti.
Adamın mermisi 0 Açılı zırhtan direk içeri dalıyo.
Sonra Hiç bir mürettebat hasar almadan Transmisyonu mahveden mermiyle tankıma elveda diyorum falan felan.
İyi oynadığım maçlarda oldu. Ama artık beni bilgisayar önüne kitleyen 1 virüsten de canımı kurtardım
Darısı diğerlerinin başına. Linux`e bir adım daha yaklaşıyom sanki
Şükür, aynı koşuşturmaca.Bilemiyoruz şuan araştırılıyor...
Sen ne yapıyorsun, nasılsın? Afiyette misin?
gerçekten öyle oluyor artık. Havalar birdenbire soğuyup birdenbire ısınıyorartık ilkbahar,sonbahar olmucak yaz,kış olucak o da çok sert olucak...
Sonuçta sabah olunca geri kalkacağız bu mantıkla akşam uyumasak sabah kalkmayız.Aksam Olsada uyusak.
geçmiş olsun aıları yaptırt.
Hafta sonu garsonluk yap.Nasıl para kazanabilirim? Nasıl kendi bilgisayarımı alabilirim? PARA LAZIM
Bakıyom aktif üye sayı düşüşe geçmiş.
Ha haaaaa sinsi planlarım çalışıyor. Herkes gitçek forum bana kalıcak.
Mantıklı ama çok utangacım bide çok verceklerini sanmıtorumHafta sonu garsonluk yap.