- Reaksiyon puanı
- 10,459
iyiyim senhello nasılsınız
iyiyim senhello nasılsınız
iyi idare ediyoruziyiyim sen
eyi eyiiyi idare ediyoruz
Merhabalar,@Servous nasılsın kardeşim? Afiyette misin, huzur ve sıhhatin nasıl? Öğretmen idin değil mi sen?
Teşekkürler, iyiyim ben deMerhabalar,
Evet öğretmenim, çok iyiyim efendim. Sizleri sormalı, siz nasılsınız?
Merak iyidir. Elinden geldiğince ilerlet ingilizce öğrenimini.Teşekkürler, iyiyim ben de
Bu aralar ingilizce merakı sardı beni Arkadaşım başka bir yabancı dil için ingilizce yds'ye girecek. Ben de ingilizce bilmiyorum ve pakistan dilini öğrenmek isterdim. Sanırım ben de sınava gireceğim
Aslında hocam ingilizce araç olacak benim için, esas öğrenmek istediğim dil Pakistan dili Sınava ingilizceden giriliyor öyle Pakistan dili kazanılıyor. Sonra ver elini PakistanMerak iyidir. Elinden geldiğince ilerlet ingilizce öğrenimini.
YDS ciddi bir çalışma gerektiren sınavdır. Ciddi kelime bilgisi, okuma bilgisi lazım. Ben en son Nisan YDS'sinden 93.75 almıştım.Teşekkürler, iyiyim ben de
Bu aralar ingilizce merakı sardı beni Arkadaşım başka bir yabancı dil için ingilizce yds'ye girecek. Ben de ingilizce bilmiyorum ve pakistan dilini öğrenmek isterdim. Sanırım ben de sınava gireceğim
Yok hedef program o kadar fazla puan istemiyorYDS ciddi bir çalışma gerektiren sınavdır. Ciddi kelime bilgisi, okuma bilgisi lazım. Ben en son Nisan YDS'sinden 93.75 almıştım.
Kız konusuysa eğer Abiler iyi anlatır hepBende 9. sınıfın başından mı çok zorlaştı 10'da napacam diye deli gibi kendimi yiyodum abim geldi anlattı bir kez aşığı oldum konunun. Hocanın diksiyonu iyi de pek iyi anlatamıyor bence.
Teşekkür ederim. Baraj puanı 55, 55 puanı da rahatlıkla yaparsınız diye düşünüyorum.Yok hedef program o kadar fazla puan istemiyor
Barajı geçsek yeter belki Biraz daha üzerine çıkaracağız puanı o kadar, pek rağbet gören bir bölüm değil zaten...
Bu arada puanından dolayı tebrik ediyorum ?
jncıwbojdcnoj ???Kız konusuysa eğer Abiler iyi anlatır hep
zaurcum ya qcwexqwexqwxeKız konusuysa eğer Abiler iyi anlatır hep