ExpertGamer90
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,702
nE? emojisi × 4746473746364636467596799799999999
nE? emojisi × 4746473746364636467596799799999999
Çok mu şaşırdın kanka
Dediklerine katılıyorun ama bence cahillik güzel değil.Cahil olmak ne güzel! Her şeye sorgulamadan, araştırmadan inanırlar, boş boş konuşurlar, doğru olanı kabul etmezler, kendisini üstün görürler, kibirlidirler, her şeyde bilgi sahibi olduğunu düşünürler. Ne güzelmiş cahil olmak!
Hiç tartışmaya bile girmeyeceksin. Hiç faydası olmaz kimseye.Dediklerine katılıyorun ama bence cahillik güzel değil.
Tartışırsan çok yorulursun.Hiç tartışmaya bile girmeyeceksin. Hiç faydası olmaz kimseye.
nApİmMmM?? (!)victoria 3 yayınlandı
sen o oyunu bekleyen kaç kişi olduğunu biliyormusun? 35k kişi canlı yayına sadece o oyun için katıldınApİmMmM?? (!)
Sonuna (!) koymuştum.sen o oyunu bekleyen kaç kişi olduğunu biliyormusun? 35k kişi canlı yayına sadece o oyun için katıldı
Paradox İnteractive strateji oyunlarında bir numara bana göre, bu tarzda olan. Çok güzel yapıyorlar da bana karışık geliyorlar. Keşke birazda olsa basit ve kolay olan oyunlarının versiyonlarını da yapsalar. Çok iyi olurdu. O zaman direk satın alırdım. Belki indirim beklemeden bile alırdım.victoria 3 yayınlandı
Allah Allah.Söyledim, rahatladım.
basit yapsalar paradoxun fanbase i sevmez. mesela ben crusader kings oynamayı bilmiyordum; bana çok karışık geliyordu. ck3 çıktı ama basit diyenler olduParadox İnteractive strateji oyunlarında bir numara bana göre, bu tarzda olan. Çok güzel yapıyorlar da bana karışık geliyorlar. Keşke birazda olsa basit ve kolay olan oyunlarının versiyonlarını da yapsalar. Çok iyi olurdu. O zaman direk satın alırdım. Belki indirim beklemeden bile alırdım.
CK3 adlı oyunun açılımı? ?sonunda ck3 ü aldım hemde royal edition. oh miss gibii
Çok basit değil de en azından biraz daha rahat oynayabilsek diyorum. Ayrı ayrı oyunlar yapabilirler. O kadar para kazanıyorlar.basit yapsalar paradoxun fanbase i sevmez. mesela ben crusader kings oynamayı bilmiyordum; bana çok karışık geliyordu. ck3 çıktı ama basit diyenler oldu
Crusader Kings 3 veya III oluyor.CK3 adlı oyunun açılımı? ?
Teşekkürler.Crusader Kings 3 veya III oluyor.
crusader kings 3. Paradox oyunlarını kısaltmaları ile google a yazarsan oyunun adı çıkar zaten.CK3 adlı oyunun açılımı? ?
warband ve bannerlord paradox oyunu mu sjsEn iyi paradox Oyunları
Warband
Bannerlod
Prision Arthitec
Cties ckylines
(Bana göre)
Paradox oyunu.warband ve bannerlord paradox oyunu mu sjs![]()
şaka yaptığını umuyorumParadox oyunu.
Warband, TaleWorlds ve Paradox tarafından yayımlandı, Bannerlord ise sadece TaleWorlds.şaka yaptığını umuyorum)