- Reaksiyon puanı
- 7,986
Google amcaya sordum bir şey söylemedi, demek ki önemli bir şey olmamış.Size bir soru.
30 Şubat 1948 yılında hangi olay oldu?
Google amcaya sordum bir şey söylemedi, demek ki önemli bir şey olmamış.Size bir soru.
30 Şubat 1948 yılında hangi olay oldu?
Ben biliyorum.Google amcaya sordum bir şey söylemedi, demek ki önemli bir şey olmamış.
30 Şubat yok ki.Google amcaya sordum bir şey söylemedi, demek ki önemli bir şey olmamış.
30 Şubat yok ki.![]()
Bizde yok.Tarihte bazı zamanlar 30 Şubat vardır.Standart olmayan tarihlerin listesi - Vikipedi
tr.wikipedia.org
Sovyetlerde 1930 ve 1931 yıllarında 30 çekiyorduBizde yok.![]()
O zaman 31 şubat olsun. Bi dahakine 30 değil 31 şubat bilmecesi yaparım. Herkesi kandiriyorum bu bilmeceyleSovyetlerde 1930 ve 1931 yıllarında 30 çekiyordu
Belki sende Sovyetsin????,??
Başka troll konuları var mı bu arkadaşın Link atar misin?@AnaBacıVokke'yi görünce aklıma @grand_master geldi. Ama o daha kötüsüydü. Troll konularda açardı. Meşhur sapık cin konuları. Tabii ki başka saçma ve gereksiz konu veya mesajları da vardı.
![]()
Adminlerden Şikayetçiyiz
Adminler neden banlıyorsunuz kurallara aykırı konum yokforum.shiftdelete.net
Buyur kanka bı tanede ben buldumBaşka troll konuları var mı bu arkadaşın Link atar misin?:
Biz de burada AnaBacıVokke'ye laf ediyoz.Buyur kanka bı tanede ben buldum
![]()
PUBG'de bana CİN musallat oldu
beyler ben pubg çıktığından beri pubg oynuyorum ama dün gece 2 veya 3 arasında (saate tam bakmadım) pubg oynuyordum pubgde tuvalete gidip tam loot yapıyorken gözüm aynaya denk geldi aynada yeşil bir varlık vardı sonra bi anda hasar almaya başladım ve aniden crash yedim oyun kapandı sonrada hata...forum.shiftdelete.net
Bu arkadaş baya komikmiş ???
Öyle deme grand_master adlı arkadaşın Bakırköy'den diploması varBiz de burada AnaBacıVokke'ye laf ediyoz.![]()
Peki bu üyenin sadece konularinin gozukdigu bir yer var mi bulamadim? Bu uyeyi onceden biliyordum da hic gormesim konulardaÖyle deme grand_master adlı arkadaşın Bakırköy'den diploması var
Onun yaptıklarını kimse yapamaz.
Bende bunu arıyordum bulursam atarım.Peki bu üyenin sadece konularinin gozukdigu bir yer var mi bulamadim?
Sorunu nedir reis?bilgisayarım bu ay 6. Ayına girecek ve tam 6 veya 7. Kez aynı sebebten bozuldu ne donanım arşivi ne de bu forum sorunumu çözebildieğer sorunu çözemezsem format atacağım
açılırken hoşgeldiniz ekranı görünüyor masaüstü siyah kalıyor. Dün güncelleme yapmadan önce bu sorun yoktuSorunu nedir reis?
puan kasma diye konu açmıştım şimdide keşke açmasaydım diyorumO an söylemek istediklerinizin devamıurada.
Söyle Rahatla 8000 sayfa ve 159.987 yorum ile 13 yıllık ömrünü doldurdu, soluğu versiyon ikide alıyoruz.
Herkese bol rahatlamalar![]()
Öyle bir linç yersin ki elimizden kimse seni alamaz.Şimdi ben de herhangi bir Linux dağıtımını patlatsam linç yerim herhalde.![]()