- Reaksiyon puanı
- 7,986
Selam millet nasılsınız?
İyiyiz sen nasılsın @Realhas ?Selam millet nasılsınız?
Belkide şizofreni olan sen ve tüm insanlardırSana şizofreni tanısı koydum. İnsanlardan uzak dur!
Bizde profesör, doçent gibi rütbeler yazan yeri nasıl değiştirdin?Limonlu soda formülü buldum, mükemmel oluyor.
Limonlu soda muhteşemLimonlu soda formülü buldum, mükemmel oluyor.
içerik ekibiydi eskiden. herhalde öyle kalmışBizde profesör, doçent gibi rütbeler yazan yeri nasıl değiştirdin?
merak ettimde
Çok komiksin...Belkide şizofreni olan sen ve tüm insanlardır
ben dünyadaki tüm insanlardan farklıyımdır.
Sende... ??Çok komiksin...
Yooo.Sende... ??
Benim için içmemek sıkıntı değil, yememek kötü. Susuzluğu neredeyse hiç hissetmem.Susuzluk olmasaydı iyi, çöl sıcağını hissediyorum içimde.
Müttefik@MrtAltg, Diziyi çok bozdular. Son bölümler ile pek seyredilecek gibi değil artık. Eski bölümleri daha iyiydi bence.
@androidprotmmas, Emin misin? Bir kaç "Büyük" unvanlı veya başarılı liderleri ve askerlerini de toplarım. Mesela Matthias Corvinus ve Kara Ordus'u yeter bile. Kimse duramaz karşımızda.
Kergitler tek başınıza kazanır bence sonuçta sizde Türk kanı var.Müttefik
Bizim yazılım bilgimiz sizleri yenmeye yeter de artar ayrıca eminim.@androidprotmmas, Emin misin? Bir kaç "Büyük" unvanlı veya başarılı liderleri ve askerlerini de toplarım. Mesela Matthias Corvinus ve Kara Ordusu yeter bile. Kimse duramaz karşımızda.
Zaten dizi sona geldi bence sonları amca ile ortalık şenlendi biraz tabi yabancı film izleyenler sinemayı takip edenler türk tv sini görse midesi bulanır 2 saat dizi mi olur eski dizilere bakın hep 1 saat bir de yalnız türk seyircisi bayılıyor buna trt biraz tarihi dizi yapmaya başladı ondada aksiyon hareket yok osman 10 kişi ile dünyayı fethediyor o yüzden türkiyede tarihi roman okumak lazım gerçek tarih kitaplarda aksiyon filan ne ararsan var youtube de bile daha güzel bir tarih anlatıyorlar@MrtAltg, Diziyi çok bozdular. Son bölümler ile pek seyredilecek gibi değil artık. Eski bölümleri daha iyiydi bence.
@androidprotmmas, Emin misin? Bir kaç "Büyük" unvanlı veya başarılı liderleri ve askerlerini de toplarım. Mesela Matthias Corvinus ve Kara Ordusu yeter bile. Kimse duramaz karşımızda.
?Şuan mutlu ve mutsuz arasındaki duygudayım.
Duygularım çoooook karışık.
Tamam yanlış anlamıyoruz merak etme.Duygularım çoooook karışık.
kız felan yok yanlış anlamayın
Büyük tehdit!Allah akıl fikir versin. Gelmiş multi açarım diye tehdit etmeler falan. Mafya babası sanırım. Sonra bu ülke neden gelişmiyor derler. Onun gibiler kanıtı işte. ?
![]()
Ben Neden Sınırsız Banlandım?
Ama olmaz böyle @Pcbilgilisi hesabıma sonsuz banlandı ama yine multi açıcam ne teşekkürler yani banlandığınız için çok teşekkür ederim. @Code015 yüzünden o başlattı kavgayı. O dursun ben sonsuz banlıyım. Hesab açılmıcağına göre multi açtım haksız yere banlandım küfür yoktu içinde banlattırmak...forum.shiftdelete.net