- Reaksiyon puanı
- 7,986
Tünaydın.Günaydınlar herkese
Tünaydın.Günaydınlar herkese
Zaten alıntılamadım ki cevapladım.Mesajımdan alıntı yapılmasını istiyorum. Söyledim rahatladım.
O da olurZaten alıntılamadım ki cevapladım.
İlk başta ne anlamıştın?
klasik sayaçİlk başta ne anlamıştın?
Ben sevmiyorum böyle gifleri.
Caligula mı o? biz caliguladan korkmayız saldırırız ?
@Justinianus I The Great, Gerçekte benim dönemimde yaşasan korkardın bence. Direk Kergitlerin en uzak yerine kaçardın. Bir de sana savaş ilan etsek o zaman korkudan ölürdün.@ExpertGamer90, Gerçekte onun döneminde yaşasan korkardın bence. Ben direk Roma'nın en uzak yerine kaçardım. ? Bir de sana gülümseyerek baksa o zaman korkudan ölürdün zaten. Ölmesen çok acılı bir şekilde ölürdün.
Caligula deli, psikopat ve sapık bir Roma imparatoru. Her türlü saçmalığı da yapar. Mesela Poseidon'a savaş ilan etmek gibi.
Evet romayı dedem fethetti kaligula nedirki draculanın yanında yani biz fetih ordusuyuz dedem ve romadan söz açılmışken bu da büyük büyük büyük en büyük dedemCaligula mı o? biz caliguladan korkmayız saldırırız ?
Bu tarihe hayran olmamak elde değil binlerce hikaye var o kadar kaliteli türk romanı var ancak sinema ve tv çok zayıf bilmiyorum göktürk diye bir film çekilecek ama ne zaman eğer bu çekilirse osman ve uyanışı geçer büyük savaş sahneleri istiyor seyirci tarihimize yakışır olsun@Murataltug, Tamam teslim oluyoruz. ?️ Roma ve Avrupa sizindir Atilla.
Hâla akıyor. ?Forum ahalisi öldünüz mü?
Eskiden buralar akıyordu ???