- Reaksiyon puanı
- 1,003
2:43 ne öyle sanarsın üst üste oto farm yapmışlar (!)
2:43 ne öyle sanarsın üst üste oto farm yapmışlar (!)
Sen akide şekeri almadın amaKonu'm sabitlenmiş. Moderasyon'a teşekkürler.![]()
Rehber - Mount & Blade: Warband Oynarken Yapılması Gerekenler
Merhaba bugün sizlere Mount & Blade: Warband oynayan bazı oyuncuların kafalarını karıştıran sorulara cevap vereceğim. Nasıl para kazanırım? Nasıl gelişirim? neler yapmalıyım? size bunları göstereceğim. (Native) Ve bu Konu biraz da yeni başlayan kişiler için faydalı olacaktır. İçindekiler...forum.shiftdelete.net
Sen ortaokul 8. Sınıf değil miydin?Bursa'da suyla giden araç tasarlandı! - Olay Gazetesi Bursa Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Liseliler deniz suyuyla çalışan araç yaptı! Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı deposuna deniz suyu döktükleri aracı hareket ettirdiler - Bursa Haberleri Liseli öğrenciler suyla hareket eden araç tasarladı Bu araç deniz suyuyla çalışıyor! Lise öğrencileri keşfetti, otomobil devi geliştirecek
Vay be. Haberlere çıkacağımı hiç düşünmezdim. Heyecanlı oldu be. Televizyonda da Kanal 7 ve TGRT haber'e çıkmışım. Benden mutlusu mezarda şu anda.![]()
Tekrarlı bağlaçlarda virgül konulmaz.Ya Roma kazanacak, ya Vodafone kazanacak.
Nerede itiraf etti?aha itiraf etti birazdan banlanır.
Nerede itiraf etti?
Edit; Zambezide başladım :/@Rizelimapper53, Fethetmek olarak mı dedin? Fatih 53.Rizeli Sultan Han'ımız çok yaşa. ?
Eğer öyleyse hepsine saldır. Affetme.
Idea olarak çok iyiyim ama. %10 Yaya savaş yeteneği mi dersin, 5 disiplin mi dersin, 10 Moral mı dersin, -10 şok hasarı mı dersin. Güçlü işte.@Rizelimapper53, Afrika'da başlamak pek iyi değil bence. Zambiya ve Zimbabwe tarafları bence hiç iyi değil. En azından kuzey Afrika olsaymış bari.
Kurtuluyorum@nixc0r, Geçmiş olsun. Koronadan kurtuluyorsun tamamen değil mi? İyi özgürce dışarda rahat nefes alırsın. ?