S
SDN Anonim 645270
SDN Okuru
XenForo'da yöneticilere ban atılmıyor diye biliyorum.Ben de banlanıyordum rüyamda. Hemen beni banlamışsınız.

XenForo'da yöneticilere ban atılmıyor diye biliyorum.Ben de banlanıyordum rüyamda. Hemen beni banlamışsınız.
Bazı rüyalar gerçek olurmuş...Ben de banlanıyordum rüyamda. Hemen beni banlamışsınız.
Rüyada kurallar geçmiyor işteXenForo'da yöneticilere ban atılmıyor diye biliyorum.![]()
"Ben de" olarak ayrı yazılmalıdır.@ExpertGamer90, Bende rüyamda forum yönetimine karşı komplo suikast yapmıştım ve forumu ele geçirmiştim.
Ulaçtan sonra virgül gelmez demiştim sanki? Ayrıca orada noktalı virgüle gerek yok.Sonra başka forumlar ile savaş yaparak ve kazanarak; unvanım "Forum Fatihi" olmuştu.
Ben mi? AMD'nin sürücü dosyaları içinden buldum. Demek ki sürücüyle birlikte bunları indirmiş.Poweramp kullanın.
Poweramp bir equlaizer uygulaması ?Ben mi? AMD'nin sürücü dosyaları içinden buldum. Demek ki sürücüyle birlikte bunları indirmiş.
Ya şu Göster şeyini nasıl yapcaz?
Nasıl yapıyoz işte?kergitleri severim.
Nasıl yapıyoz işte?
Ekli dosyayı görüntüle 149638üstü çizili göz işaretine bas.
peki sen gösterin yanına nasıl göster yazdın?deneme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tulga'dan çıktık bile. Az sonra oradayım.oda bizde kalsın sen zamanla bulursun?
Gel iftara orucumuzu birlikte açarız.Tulga'dan çıktık bile. Az sonra oradayım.
Tmm geliomGel iftara orucumuzu birlikte açarız.
malatya Urfa Lüleburgaz Tekirdağ İstanbul Yalova İstanbul Malatya
Aynı günde ikiziminkide sabitlendi bu tesadüf olamaz.Konu'm sabitlenmiş. Moderasyon'a teşekkürler.![]()
Rehber - Mount & Blade: Warband Oynarken Yapılması Gerekenler
Merhaba bugün sizlere Mount & Blade: Warband oynayan bazı oyuncuların kafalarını karıştıran sorulara cevap vereceğim. Nasıl para kazanırım? Nasıl gelişirim? neler yapmalıyım? size bunları göstereceğim. (Native) Ve bu Konu biraz da yeni başlayan kişiler için faydalı olacaktır. İçindekiler...forum.shiftdelete.net
Bilmem...Aynı günde ikiziminkide sabitlendi bu tesadüf olamaz.