- Reaksiyon puanı
- 16,646
Corona testi kadar kötü bişey olamaz
.
Beynime kadar çıbık soktular

Beynime kadar çıbık soktular

Geçmiş Olsun hocamCorona testi kadar kötü bişey olamaz.
Beynime kadar çıbık soktular![]()
SağolunGeçmiş Olsun hocam
Ülke topluca zarar gördü salgından. Var mı acep tanıdığından hiçbiri Covid-19 olmayan.Sağolun.
Şahsen bende pek sıkıntı yok ama ailem sıkıntılı.
Sağol@nixc0r, Geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda iyileşirsiniz.
Geçmiş olsunCorona testi kadar kötü bişey olamaz.
Beynime kadar çıbık soktular![]()
Şöför platonik
Ne yazık ki zincirin gücü "en zayıf halka"sı kadar.@kilicbaligi, Bu korona virüs yüzünden hep. Bitmiyor ve yok olmuyor. Kısıtlama yapılıyor ama bazıları uymuyor. Sonra tabii ki bitmez. O kadar insan sanki şakadan ölüyor. Her gün dünya da binlerde veya yüzlerde insan ölüyor koronadan. Ama halen dikkate almayanlar var.![]()
Ambulans sirenlerinin çalma sıklığı arttıkça artıyor.
Forumun üye sayısına ve anlık ziyaretçi sayısına inanmıyorum.SDN Forum, 400.000 üye.
Oo alirim hemen sağolasın ? Üste doğru yapılanı görmedim ki ? ya içten içe ya alta ?Arkadaşlar Epic games 22 Nisan tarihinde Alien İsolation Oyununu hediyye vericek.
Abanın Epic`e Çok müqemmel oyun.
@Uchiha Sasuke Adamım Çok kaliteli oyun veriyorlar. Hadi kap oyna. Gece Gece oynarsan Altına mıç*rsın ?
@Rchive niye banlandı? Uçuşan Üyeler'de de yok.
Biliyorum da @Rchive, tartışmanın sonlarına bak @Rchive "3 gün ban atın bana" diyor Developer da sınırsız banlarız deyip ban atiyor uçuşan üyelerde de yok![]()
Öneri - Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz
@Creative @Developer Mesaj düzenleme kısmındaki biçimlendirmeler Opera tarayıcımda çalışmıyor. Chrome'da ise sorun yok. (JS içerikleri örneğin mesaj kısmına ctrl+v ile fotoğraf yapıştırma, üye etkiletleme vb.) Ekleme: Çerezlerin çok birikmesinden kaynaklıymış sanırım çerezleri temizleyince...forum.shiftdelete.net