- Reaksiyon puanı
- 10,455
12 Nisan gününü meşrulaştırmaya çalışan var. Allah belanızı versin.
Oldi kardeşim13 yaşında
7.sınıf öğrencisi
erkek (neden hakkındaya kız ı işaretlidiğimi bilmiyorum)
oldi
MrbOldi kardeşim
Merhabalar hocam,
MerhabaMerhabalar herkese.![]()
@Justinianus I The Great, @SENİOR_53, Günaydın değil, Günizmir. ?
Öylesine attum
Çalmıyor esinleniyor bence ama ben yusufkayaalp izlerken zevk alıyorum nedense@ExpertGamer90, Yok ne alaka? Ben yusuf kayaalp denilen kanalın OverSimplified'dan çalmasını diyorum.
Ayn izin alarak yapıyor ve eğlence ile tarihin karışımı olarak öğrenirken eğlence gibi büyük bir hizmet sunuyorDürüst olmak gerekirse konuları bulma ve mutlu ederek ve eğlendirerek anlatma konusunda başarılı, ve OverSimplified'dan izin aldığını biliyorum. Ki ilk tarih videoları OverSimplified'in videolarını çevirmekle başladı zaten. Karakter tasarımı olarak temeli alsa bile kendi karakterlerini de çizebiliyor.
İyi sen?Merhabalar hocam,
Nasılsınız?
Merhaba
Günaydın
İyidir hocam,İyi sen?
12 Nisan günü ne ki?12 Nisan gününü meşrulaştırmaya çalışan var. Allah belanızı versin.
Aleyküm Selam.
Ya dersin, bazı videolarını çevirdi ve tasarımlarını çaldı. Konuşma tarzı da yakın, ona tamam evet doğru. Ama neredeyse her zaman kendi konularını buldu. Ki OverSimplified 3-4 ayda 1 video atarken YK haftada 1 atıyor.@ExpertGamer90, Ama bazı insanlar çok fazla savunuyorlar gereksiz yere. Bir kötü veya yanlış büyük bir hatası olsa bile savunan çıkarsa şaşmam. Bir şeyi fazla abartmak hiç mantıklıca değil. Sevenler sever ama sanki kendi ailesinden gibi de savunmamak lazım.
Ara dadil miebada ara tatil gözüküyo bizim hocalar hala ders işliyo
Bu hayat bozuk ya ?ebada ara tatil gözüküyo bizim hocalar hala ders işliyo
En son engellemişti, bakmaz bana.
O engel qysa sıkıntı olmaz sen attın mı gözükmez.En son engellemişti, bakmaz bana.
Onu bunu bilmem ben Apple'cıyım ?O engel qysa sıkıntı olmaz sen attın mı gözükmez.
Yazdıklarına bak.
Huawei servisleri > google servisleri
Diyor
as
Ben de Pear'cıyım ?Onu bunu bilmem ben Apple'cıyım ?
Se 2 geçmeyecen demi?Onu bunu bilmem ben Apple'cıyım ?
Yok kalacağım şimdilik, belki daha sonra yeni çıkacak bir model alırım.Se 2 geçmeyecen demi?
Kibrit kutusu kullanmazsın sonuçta