Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Cuma günü, SDN'deki 1. yılımdı.

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
babamın doğum gününden 9 gün sonra benim 1. yılım olduğuna göre babamın doğum günü hangi gündür

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917

egle

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
917

KralTektir

Asistan
Reaksiyon puanı
258

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
Bu ülkede bazı şeyler çalıntı. Başka birilerine özenme veya başka bir şeyi kopyalama meraklısı çoğunluk. Mesela başka birisinin kaliteli ve çok emek verdiği videoları çalmak var. Bir de sanki Çin malı gibi derler ya, öyle dandik ve saçma versiyonu. Ancak çoluk çocuğun seyredeceği çöp versiyonunda yapıyor çaldığı videoları. Çok kısa baktım ve hemen çalıntı ve izlenmeyecek bir şey olduğunu anladım. Kendisi kendine özel bir şeyler yapsa olmaz. İlla ki çalacak ve başkasının kazanacağı parayı kendi cebine indirecek. Buna emek hırsızlığı denir ve günahı da, suçu da fazla. Ben yolda para görsem hiç almam ama bazıları kötü insanlar işte.
Ne kötü bir zamanda yaşıyoruz. Her kes paragöz ve para için yapmayacakları yok.
Bir de ben ne desem boş. Çünkü fanları yani hayranları denilen kişiler ölümüne savunurlar.
Sanırım bana gönderme yapıyorsun? ?
Şu Yusuf Kayaalp konusu mu?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@ExpertGamer90, Ama bazı insanlar çok fazla savunuyorlar gereksiz yere. Bir kötü veya yanlış büyük bir hatası olsa bile savunan çıkarsa şaşmam. Bir şeyi fazla abartmak hiç mantıklıca değil. Sevenler sever ama sanki kendi ailesinden gibi de savunmamak lazım.

Malik von Suomi

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,991
@ExpertGamer90, Yok ne alaka? Ben yusuf kayaalp denilen kanalın OverSimplified'dan çalmasını diyorum.
Dürüst olmak gerekirse konuları bulma ve mutlu ederek ve eğlendirerek anlatma konusunda başarılı, ve OverSimplified'dan izin aldığını biliyorum. Ki ilk tarih videoları OverSimplified'in videolarını çevirmekle başladı zaten. Karakter tasarımı olarak temeli alsa bile kendi karakterlerini de çizebiliyor.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
@ExpertGamer90, Ama bazı insanlar çok fazla savunuyorlar gereksiz yere. Bir kötü veya yanlış büyük bir hatası olsa bile savunan çıkarsa şaşmam. Bir şeyi fazla abartmak hiç mantıklıca değil. Sevenler sever ama sanki kendi ailesinden gibi de savunmamak lazım.
Evet. Ama sonuçta bu tarih. Burada çalsan ne olacak çalmasan ne olacak. Yusuf Kayaalp aslında çalmıyor, Türkçe'ye çeviriyor. (Fan'ı değilim)
Ama eğer bana gönderme yaptıysan Konstantinopolis'e sefere çıkarız. ?

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@Rizelimapper53, Ya bana şöyle emek hırsızlığı yapan insanları savunmayın. Eğlendirmek için yapıyor ama fazla saçmalıyor. İzlenecek bir tarafı yok. Biraz hadi şaka falan yaparsın ama fazla olmuş bence. Bir de neredeyse konuşması bile aynı. Yani aynı tarzda konuşuyor. Biraz mantıklı düşünün.
OverSimplified'ın hakkında kısmında yazan;
Telif hakkı feragatnamesi - Videolarımızı veya tasarımlarımızı YouTube veya diğer sosyal medya platformlarında çevirmek ve / veya yeniden yüklemek için kimseye izin vermeyiz.
Yani izin alması falan yalan.
Bir de o yusuf hakkında kısmında dalga geçer gibi yazdığına bakın;
Videolarımız ve tasarımlarımızı hiç bir şekilde YouTube veya başka bir platformda kullanmanıza izin vermiyoruz. Bu konuda iletişime geçebilirsiniz.
Resmen dalga geçiyor. Başka birisinden kendisi çalıyor ama kendisinin gibi yazdığına bakın.
@ExpertGamer90, Yok sana bir şey demiyorum ben sadece olanı diyorum. Biliyorum tarihi anlatıyor ama başkasından çalmasına dedim, yani video ve animasyon tarzını. Yani öylesine yazdım.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
@Rizelimapper53, Ya bana şöyle emek hırsızlığı yapan insanları savunmayın. Eğlendirmek için yapıyor ama fazla saçmalıyor. İzlenecek bir tarafı yok. Biraz hadi şaka falan yaparsın ama fazla olmuş bence. Bir de neredeyse konuşması bile aynı. Biraz mantıklı düşünün.
OverSimplified'ın hakkında kısmında yazan;
Telif hakkı feragatnamesi - Videolarımızı veya tasarımlarımızı YouTube veya diğer sosyal medya platformlarında çevirmek ve / veya yeniden yüklemek için kimseye izin vermeyiz.
Yani izin alması falan yalan.
Bir de o yusuf hakkında kısmında dalga geçer gibi yazdığına bakın;
Videolarımız ve tasarımlarımızı hiç bir şekilde YouTube veya başka bir platformda kullanmanıza izin vermiyoruz. Bu konuda iletişime geçebilirsiniz.
Resmen dalga geçiyor. Başka birisinden kendisi çalıyor ama kendisinin gibi yazdığına bakın.
@ExpertGamer90, Yok sana bir şey demiyorum ben sadece olanı diyorum.
Orada haklısın. Oversimplifiedin yusuf kayaalpten haberi vardir herhalde.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@ExpertGamer90, Bir de bazı tarihi hataları da var sanırım. Ekşisözlükte yazanlar gibi olsa herkes keşke hep. O boş kanalları seyredeceğime gider sabah akşam kitap okurum daha iyi. Kitaptan daha iyi öğreniriz.
Ben sadece tekrar diyorum başkalarından çalıyor ve resmen kopyalıyor, bir de anlatması da fazla saçma ona diyorum. Yoksa doğru düzgün ve kendisi bir şeyler başarsa bir şey demem ben.
Mesela zulada var aynı yukarıda yazdıklarım onun içinde geçerli. Counter Strike çakması oyun ücretsiz ama onun dışında her şeye para veriliyor.
Yani keşke böyleleri olmasa ve doğru düzgün ve kendi fikirleriyle bir şeyler yapsalar. Ama maalesef böyle insanlarda var.
Her neyse daha da uzatmaya gerek yok. Boş olan konuyu boşuna uzatırız. İyi geceler herkese.

ExpertGamer90

Profesör
Reaksiyon puanı
2,702
@ExpertGamer90, Bir de bazı tarihi hataları da var sanırım. Ekşisözlükte yazanlar gibi olsa herkes keşke hep. O boş kanalları seyredeceğime gider sabah akşam kitap okurum daha iyi. Kitaptan daha iyi öğreniriz.
Ben sadece tekrar diyorum başkalarından çalıyor ve resmen kopyalıyor, bir de anlatması da fazla saçma ona diyorum. Yoksa doğru düzgün ve kendisi bir şeyler başarsa bir şey demem ben.
Mesela zulada var aynı yukarıda yazdıklarım onun içinde geçerli. Counter Strike çakması oyun ücretsiz ama onun dışında her şeye para veriliyor.
Yani keşke böyleleri olmasa ve doğru düzgün ve kendi fikirleriyle bir şeyler yapsalar. Ama maalesef böyle insanlarda var.
Her neyse daha da uzatmaya gerek yok. Boş olan konuyu boşuna uzatırız. İyi geceler herkese.
Savaş videolarını Yusuf Kayaalp'ten değil Harp Tarihi izlerim daha iyi. Harp Tarihi daha detaylı. Dft tarih de iyi.

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,171
Ne yaparsam olmuyor olmuyor eskisi gibi güldürmüyor ağlatmıyor kimse senin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Screenshot_2021-04-12-00-40-49-904_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Gel de sövme

Son düzenleme: