Söyle Rahatla V.2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Bu ülkede bazı şeyler çalıntı. Başka birilerine özenme veya başka bir şeyi kopyalama meraklısı çoğunluk. Mesela başka birisinin kaliteli ve çok emek verdiği videoları çalmak var. Bir de sanki Çin malı gibi derler ya, öyle dandik ve saçma versiyonu. Ancak çoluk çocuğun seyredeceği çöp versiyonunda yapıyor çaldığı videoları. Çok kısa baktım ve hemen çalıntı ve izlenmeyecek bir şey olduğunu anladım. Kendisi kendine özel bir şeyler yapsa olmaz. İlla ki çalacak ve başkasının kazanacağı parayı kendi cebine indirecek. Buna emek hırsızlığı denir ve günahı da, suçu da fazla. Ben yolda para görsem hiç almam ama bazıları kötü insanlar işte.
Ne kötü bir zamanda yaşıyoruz. Her kes paragöz ve para için yapmayacakları yok.
Bir de ben ne desem boş. Çünkü fanları yani hayranları denilen kişiler ölümüne savunurlar.

Son düzenleme:

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
@OBirGamer, Yani az bir şey ilgim var. Tarih bana sıkıcı gelmiyor ve severim ama konuşacak birisini bulamıyorum. 20 yaşındayım ve çoğu insan sosyal medya ile akıllı telefonu elinden bırakmıyor. Onun için işte öylesine bakıyorum.

OBirGamer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
703
siz hesalarmısınız ben hesaplayamadım yükseklik 60 mm genişlik 290 mm kaç inç olur