- Reaksiyon puanı
- 12,464
@SENİOR_53, Benim fikrim normal iyi bir insan. Kötü bir şeyler yazdığını falan görmedim. 

Gwentciyim ben.LOR mu Gwent mi ?
iyi kötü olmasından değil@SENİOR_53, Benim fikrim normal iyi bir insan. Kötü bir şeyler yazdığını falan görmedim.![]()
Tamam o zaman başını ağrıtırım ara sıraGwentciyim ben.
???Tamam o zaman başını ağrıtırım ara sıra![]()
SS?ps3 s mi ss mi
justinianus sen tarihten iyi anlıyon galiba bende dcde söyledim ingim iyidir servous şahit@Herobrine, Waffen-SS mi acaba?
Normal PS3, bende Slim var, hiç güzel değil.''s''uper ''s''lim
fat mı? şaka yapıyosun galiba?Normal PS3, bende Slim var, hiç güzel değil.
15 inç gibi bir büyüklüğü var.fat mı? şaka yapıyosun galiba?
Mesaj otomatik birleştirildi:
slim çok büyük mi bu arada
Dostlar reklamdan uçuşa çağrılmasındaDostlar, @Pcbilgilisi arkadaşımızın banı yarın açılacakmış. Sizi çağırıyor kanala.
Ben şuan reklam mı yapıyorum?Dostlar reklamdan uçuşa çağrılmasında
Ah o TikTok ah!@OBirGamer, Yani az bir şey ilgim var. Tarih bana sıkıcı gelmiyor ve severim ama konuşacak birisini bulamıyorum. 20 yaşındayım ve çoğu insan sosyal medya ile akıllı telefonu elinden bırakmıyor. Onun için işte öylesine bakıyorum.
benle konuuuuş@OBirGamer, Yani az bir şey ilgim var. Tarih bana sıkıcı gelmiyor ve severim ama konuşacak birisini bulamıyorum. 20 yaşındayım ve çoğu insan sosyal medya ile akıllı telefonu elinden bırakmıyor. Onun için işte öylesine bakıyorum.
Bu forumda çok Toxic kitle var. O yüzden sıkıcı oluyor.Çok sıkıcı. Tadımlık konu yok.
Yok sen toxic kitleden değilsin sen foruma katkıda bulunan kitledensin ?.Bu forumda çok Toxic kitle var. O yüzden sıkıcı oluyor.
Ben de Toxic kitleysem özür dilerim.
13 yaşında
Toxic'liğini göremedim. O yüzden iyi kitledensin. ?ben hangi kitleyim?
Bende 7.sınıfa gidiyorum13 yaşında
7.sınıf öğrencisi
erkek (neden hakkındaya kız ı işaretlidiğimi bilmiyorum)
oldi
ben forumun en küçük üyesiyim galiba yaş 11 5. sınıfBende 7.sınıfa gidiyorum
@Herobrine de 7. sınıfa gidiyor