Kergitler kale savunamıyor ama meydan muharebesinde güçlülerdi.Kalradya'dan Asya'ya ışınlanarak fethedebilirim.
Geçmiş olsun.Babam korona olmuş sanırım. Bizde tek bir odada kapana kısıldık resmen.
15 Nisan ile birlikte 3 yıl olucak burdan alt komşudaki aileye selam2 yıldır alt komşumularımızın internetini kullaniyom ve bundan hala haberleri yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Eğer başlarında zeki biri varsa herşeyi yaparlar. Mareşal benim. Ama tek sıkıntı Kalradya'dan Asya'ya nasıl gideceğiz?Kergitler kale savunamıyor ama meydan muharebesinde güçlülerdi.
Bu soruyu neden bana soruyorsun? Point Blank veya onun gibi zaman kaybı oyun oynayanlara sorabilirsin. Gereksiz konularla meşgul etme beni.@Rchive, Abi dün Point Blank indirdim. Ram indiremedim. 5-6 gb ram indirmek istiyorum nasıl yapcam?
Bu fetih değil ama bu Re-conquest adı altında yeniden fetih.Veluca Fethi.
Hayırlı olsun. Daha ne fetihler göreceğiz.
Sonraki Durak : Ichamur'u geri alacağız.
Anadolu'ya da geleceğiz. Karadeniz'de Rize'yi fethedip Muhlama yiyeceğiz.Bu fetih değil ama bu Re-conquest adı altında yeniden fetih.
Senle kavga etmek istiyorum biraz ? Hadi söyle bana Ram nereden indiririm?Bu soruyu neden bana soruyorsun? Point Blank veya onun gibi zaman kaybı oyun oynayanlara sorabilirsin. Gereksiz konularla meşgul etme beni.
Perslere savaş aç keyfin yerine gelsin.Her şeyden sıkıldım ve bıktım.
Az çözmüşsün, Kırbaç zamanı!Bugün benim için çok yorucuydu. Bugün 25 test çözdüm. Artık uyumak hakkım olmalı?. Ama günümün en az 1 saatini SDN'de geçirmem gerekiyor.
Ne oldu ki? Sasaniler sefere mi çıktı?Her şeyden sıkıldım ve bıktım.
Kırbaç dedin mi ordayım ? Hemde elini-kolunu yatağa bağlamak lazım kaçmasın. sdsjdsgdhjsgdjsAz çözmüşsün, Kırbaç zamanı!??
Öğrenci şiddetine hayırKırbaç dedin mi ordayım ? Hemde elini-kolunu yatağa bağlamak lazım kaçmasın. sdsjdsgdhjsgdjs
Hayır, evet.Öğrenci şiddetine hayır![]()
İşte günlük dozunu alcam şimdiAz çözmüşsün, Kırbaç zamanı!??
Kırbaçsız olmaz bide elini kolunu bağla kaçmasın sonra olmuyor@KralTektir, Şiddete hayır ama kırbaça evet.
Kemer ile ?@KralTektir, İple mi, zincirle mi? ? Neyse daha fazla devam etmeyelim. Yoksa forum kapanacak. ?
Geçer bir kaç güne. Geçmezse doktora gidersin yada birşeyler yaparsin işteDilim acayip acıyor yemek yiyemiyorum
Su ile karnımı doyuruyorum.
Geçer zaten 2 güne kendimi biliyorum o zamana kadar idare ederim.Geçer bir kaç güne. Geçmezse doktora gidersin yada birşeyler yaparsin işte