Senior_53
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5,341
Kafam attıKafan ne zaman atarsa o zaman...
Sokaktan birisine dalmaya gidiyorum.
Hadi eyw
Kafam attıKafan ne zaman atarsa o zaman...
Evet ama başkalarıyla olan sorunum seni ilgilendirmiyor. Bence sen ders çalışmaya devam et. ?Kafan ne zaman atarsa o zaman...
Ben ders çalışmaya kaçıyorum o zaman. Emir büyük yerden... ?Evet ama başkalarıyla olan sorunum seni ilgilendirmiyor. Bence sen ders çalışmaya devam et. ?
Hiçbir şey.Creativenin tepkisi ne oldu?
Bu arada tam işsizlik bu![]()
Evet ama büyük boy olanından...
Kavga ederim ama yanımda emaneti getiririmCanım sıkıldı kavga etcek var mı ??
Hastane masrafı benden.
Polat Alemdar dan daha hızlı silah çekebileceğini mi sanıyorsunKavga ederim ama yanımda emaneti getiririm
Not: dede yadigarı o yüzden işi hemen bitiririm.
Ekli dosyayı görüntüle 147133
Kavga ederim ama yanımda emaneti getiririm
Not: dede yadigarı o yüzden işi hemen bitiririm.
Ekli dosyayı görüntüle 147133
Kaçın.
Dedemin diyorum silah özel üretim yani yadigar kendini çeker.Polat Alemdar dan daha hızlı silah çekebileceğini mi sanıyorsun.
Ban mı? Öyle bir şey yok burada. Ha, Ban yerine "uçurmak* yazsanız haklısınız
Yok be konu yadigardan açıldıda bunu bana eski bir smod vermişti bende onu koydum mevzu yadigar olunca.Ban mı? Öyle bir şey yok burada. Ha, Ban yerine "uçurmak* yazsanız haklısınız![]()
"Her üye bir gün Sealand'a gidecektir."
İşte buna risk derim
1 tl farkla büyük boy sınırsız uçmak istermisiniz ?
Ha, biz de yadigar yok ya. :/Yok be konu yadigardan açıldıda bunu bana eski bir smod vermişti bende onu koydum mevzu yadigar olunca.
Ben küçük boy ve acılı alayım lütfen ? (!)1 tl farkla büyük boy sınırsız uçmak istermisiniz ?
Papua Yeni Gine ye bilet var mı1 tl farkla büyük boy sınırsız uçmak istermisiniz ?
?Papua Yeni Gine ye bilet var mı
VIP olsun lütfen
Maldivlere yolla de yollayayımda kısa mesafe uçuşumuz yok.Papua Yeni Gine ye bilet var mı
VIP olsun lütfen
Kalradya'dan Asya'ya ışınlanarak fethedebilirim.@ExpertGamer90, Tizpon'a da saldırır mısın? Sasanilerin başkenti.