- Reaksiyon puanı
- 10,455
...Babam vefat etmiş.
Söyledim ama rahatlayamadım...
...Babam vefat etmiş.
Başın sağolsun nasıl olmuş?Babam vefat etmiş.
Allah rahmet etsin tüm ölmüşlerimize bir fatiha okuyalımBaşın sağolsun nasıl olmuş?
Hayat'ın olayı bu.Sağ olun arkadaşlar.
Şaka olsa keşke. Ben de inanmadım başta.
Dükkanda bir anda kalp krizi geçirmiş. 40 dakika önce konuşmuştuk... Gayet keyifliydi. Diyabet ve tansiyon hastasıydı. Yine de sigara içerdi...
Başın sağolsunBabam vefat etmiş.
Zamanla geçmez ama alışırsın sonunda.Başın sağolsun
Bende 2 yaşındaykem kaybetmiştim...
Bazen diyorum acaba sesi falan nasıldı tanımasam bile özlüyorum.
Ama sen üzüldüğünde onunla yaşadığın mutlu anlar gelsin aklına.
(Gece gece üzüldüm şimdi)
Tekrardan başın sağolsun.
o insanlar yolda ne yapıyoForumlar otoyola benzer,kimisi çok işlevlidir,kimisi az,bazıları zamanla önem kazanırken,bazıları kaybeder.
Bazen insanlar bu yollarda gezerken,boşluk hissine kapılır,canı sıkılır,halbuki burası neticede yoldur,işi düşen kullanır,kimi benzin alır,kimi müşteri toplar,kimileri ise gelir geçer.
Çoğunlukla gençler,çocuklar çıkar otobana,kimisi dikkatlidir.kenardan gider,kimisi gelin arabasından para kapmaya kalkar yol alır gider.
Bazıları makas atmaya kalkar,tepetaklak uçar gider(adrese teslimdir)
Dediğim gibi otobandır,yol üstünde güvenlik vardır,kimi sapıtır,güvenlikte ona yolu yalatır.kimi aşkından şaşkındır,yolu buraya düşer leylasını arar,kimiside belasını.
Otobana benzer.bazen benzin biter tabana kuvvet başka yola bakılır.
Zamanında kurt adam sitesi vardı,yanlış hesap yaptı yolu denize ulaştı derya oldu gitti.
Kimisi bilgisini paylaşır,kimisi paylaşana dua eder gider.
kimisi amir,memur ,güvenlik olacağım diyerek her yere dallanır budaklanır ama gel gör kökü yoktur.
Sarmaşık misali güz geldiği zaman sabah rüzgarıyla kaybolur gider.
Bazen canım sıkılır yazarım,siz bakmayın bunlara,kafanıza göre takılın.
Ekli dosyayı görüntüle 146719
Özellikle bu cümle çok dikkatimi çekti. "kimisi paylaşana dua eder gider." Paylaşana dua edip gitmek yerine daha fazla sorup araştırsalar ve bilenlerden öğrendikleri bilgileri bilmeyenlere de aktarsalar keşke.Kimisi bilgisini paylaşır,kimisi paylaşana dua eder gider.
Olsun olsun, sen yazmaya devam et. Canım sıkılıyordu zaten, senin şiirlerini okuruz artık. =)Bazen canım sıkılır yazarım,siz bakmayın bunlara,kafanıza göre takılın.
güzel soru,peki dene bakalım,bulabilirmisin sormak isterdim ama soruya canın sıkılıro insanlar yolda ne yapıyo
ellerinde biseyler var net degilgüzel soru,peki dene bakalım,bulabilirmisin sormak isterdim ama soruya canın sıkılıro kişiler ekmek parası kazanıyor.
Aslında sormadan şunu da yapabilirdin,fareyi resmin üstüne getirip,sağ tuşa tıklayıp,açılan menüde yazan ,lütfen bu resmi google hergelesin de aratın yazısına tıklayınca google de o resimleri görüp okuyabilirdiniz.
Ama ben bunu da bildiğinizi düşünerek bu açıklamayı daha çok bilmeyen arkadaşlar için yazdım.
başın sağolsunBabam vefat etmiş.
Olsun takıl işteForumdan ayrılıyorum. Doğru düzgün insan kalmadı gerçekten.
Başka forumlar daha iyi artık buradan hocam.Olsun takıl işte
Vakit geçiyor en azından
Gitmeye gerek yok ki. ?
Bu linki vermek istemezdim. ☹Başka forumlar daha iyi artık buradan hocam.
Biri hesap deaktivasyonu nasıl yapılır anlatabilir mi?
Yolun açık olsun,Başka forumlar daha iyi artık buradan hocam.
Biri hesap deaktivasyonu nasıl yapılır anlatabilir mi?
Bıraktı abiKonu sahibine yani @Dora ya ne oldu![]()
Başın sağ olsun dostum. İstersen DC üzerinden konuşabiliriz.Babam vefat etmiş.