- Reaksiyon puanı
- 23,440
Çok uzun zaman önceden bağımlısıyım abi ya. Bak heleArcade de olsa teknikleri var teknik kısmına bakılınca wt biraz basit kalıyor. wot un yanında
Çok uzun zaman önceden bağımlısıyım abi ya. Bak heleArcade de olsa teknikleri var teknik kısmına bakılınca wt biraz basit kalıyor. wot un yanında
Biliyorum. Zaten ben her türlü savaşta iyiyimdir ama sorun şu, FPS çok dengesiz. Normalde 25 falan (az gibi gözükebilir ama benim için yeterli) ama bazen FPS 5 leri görüyor. O yüzden oyun donarda bende ölürüm diye korkuyorum. Mod kurmak da isterdim ama maalesef bilgisayar kaldırmayacağı için kuramıyorum.@differentturk, Hardcore da çok dikkatli olman lazım. Ama oyun modlu olunca daha da eğlenceli oluyor. Başta biraz indireceğim diyorum ama 200 üzeri 1.12.2 versiyonuna indirdim, 200'e yakında 1.16.5 versiyonuna indirdim.
Bende diyorum bu ses efektleri niye eskiler gibi.Çok uzun zaman önceden bağımlısıyım abi ya. Bak hele
Onu ben bir ara denedim de hiç biri War Thunder kadar olamıyor.@_Zaur_, wot blitz takıl
Aynen, bir de dalga geçer gibi onların doları varsa bizim de Allah'ımız var, dolarla mı maaş alıyorsun vb. demeleri yok mu. Artık iyice soğudum bu ülkeden.@dogn07, Zor düzelir. Bu ülkede zor gibi. Hiç doğru düzgün uğraşmıyorlar. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.
Bu ülkede yaşa ve gel de sinir olma. Yakında 9 da olur, 10 da olur. Hiç şaşırmam.
Bir kaç gün önce bizde trafikte aynen bu arabadan alev aldı cayır cayır yandı.Ankara bebeğinden ibretlik bir video ve kıssadan hisse ne diyelim varolsun Angaranın goçları goççlarrr
Umarım hepimiz güzel günlere kavuşuruz.@Internall, Ve aleyküm selam. İyiyiz işte.![]()
Aynen öyle.Umarım hepimiz güzel günlere kavuşuruz.![]()
İlk işim FreeBSD'ye GNOME kurmak olacak, yabancılık çekmeden sistemi tanıyalım en azından.@Ram_kafasi, Çok açılma birden derinleşirse kapar seni.