- Reaksiyon puanı
- 12,464
Bir de dolar düştü de! Neyse ya... hemen çok sevildi ve de çok başarılı diye kıskanıyorlar. Sonra benim de başım derde girer. ?
uçuyorsun fuat abeeeeeeHayat nasıl gidiyor?
Söyledim ama rahatlamadım. Yani konu ile alakasız bir mesaj oluyor. Kesin uçurulabilirim. ?
Güzel.Hayat nasıl gidiyor?
Söyledim ama rahatlamadım. Yani konu ile alakasız bir mesaj oluyor. Kesin uçurulabilirim. ?
Kolay gelsin abiHobi olsun maksat
Ekli dosyayı görüntüle 143738
Hangi oyun?Hobi olsun maksat
Oyun değil. Almanca dil öğrenme. Duolingo gibi bir uygulamaydı sanırım bu arayüzü olan.Hangi oyun?
Duolingo AlmancaHangi oyun?
Romenium?Bitli para ve de kargalı para gördüm. Ben de mızrak para yapayım. Uzun olsun. ?
Ne güzel sözler çıkıyor klavyendenCuma gelsede rahatlasam
Keşke bütün Türk ülkeleri bağımsız olabilse. ? Ama ancak hayal gibi. Hele ruslar bırakmazlar asla. 19.yüzyıl yani 1800'lü yıllar da bile neler neler yaptılar. ?Azerbaycan ın komşuları
Dağıstan Özerk Cumhuriyeti,
Evet naziler maziler hikaye gelsinler bir de türk dünyasını seyretsinler uygur türkleri hep acı hep gözyaşı ne diyor baba müslüm her gece uykusuz her gece isyan aslında holywood filan hikaye hikayenin aslı bizde ortadoğu ve türk dünyasında ki özgürlük savaşları anlatılması gereken gerçek hikayeler bu ülkeden 1000 tane cesur yürek 1000 tane gladyatör çıkar ama nedense bir türlü sinemada başarı yakalanamıyorKeşke bütün Türk ülkeleri bağımsız olabilse. ? Ama ancak hayal gibi. Hele ruslar bırakmazlar asla. 19.yüzyıl yani 1800'lü yıllar da bile neler neler yaptılar. ?
Her kötü şeyin sonu olduğu içinHer iyi şeyin neden bir sonu var ?
İkna oldum.Her kötü şeyin sonu olduğu için
Bana göndersene.kalan 5 liraylada başka şeyler düşünicem.![]()
hocam bu oyunu alabilirsiniz isterseniz 5 tl ileCS GO Da kutu düşürüp satarak zar zor bi 40 lira kasmıştım Rainbow Six için daha indirim olmaz diye düşünürken hoop %60 indirim aşırıııı mutluyum kalan 5 liraylada başka şeyler düşünicem.![]()
Bakacağım teşekkürler öneri için.hocam bu oyunu alabilirsiniz isterseniz 5 tl ile
Yoo.Bana göndersene.