- Reaksiyon puanı
- 2,191
sa nbr
iyi bende banım açıldı. Haksız yere ban yedim kiril alfabesiyle Türkçe küfür ettiğim sanılmış ben orada amena demiştim yanlış anlamış mod reis@xPhoenix06, Ve aleyküm selam. İyilik işte. Sana da naber.
Benim sahşi bilgisayarım bile yok. Babam ile benim ortak bilgisayarımız var ?4GB DDR3 1333MHZ
İ5 2450M
GT 520MX
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence kurmasınlar benim pc min hayalini çünki pc inanılmaz mal derslere zar zor giriyor googlede bile kasıyor youtube 360p video dışında kasıyor özet pc çok kötü nefret edilmeyi hak ediyor
Kiril Alfabesi'nden ban yemek... Moderatörler çalışıyor.iyi bende banım açıldı. Haksız yere ban yedim kiril alfabesiyle Türkçe küfür ettiğim sanılmış ben orada amena demiştim yanlış anlamış mod reis
abi bu hayat çok çabuk geçiyor. önemli olan ahiret hayatı.Rüzgar kanatlı atlılar gibi geçti hayat!
Nazım
Ahiret hayatına giden yol ise dünya hayatından geçer eğer imtihanda karne notu zayıf ise yandı gülüm keten helva ne diyor dostoyevski dünyayı iyilik kurtaracakabi bu hayat çok çabuk geçiyor. önemli olan ahiret hayatı.
Aynen öyle.Ahiret hayatına giden yol ise dünya hayatından geçer eğer imtihanda karne notu zayıf ise yandı gülüm keten helva ne diyor dostoyevski dünyayı iyilik kurtaracak
ney raporlamalıkBiliyordum. Komik değil hatta raporlamalık!
Silmek komik değil. Zaten alıntıladım kimseyi kandıramazsınız.ney raporlamalık
Epilepsi hastaları için tehlikeli olabilir.ney raporlamalık
adalet benim arkamda mesajımı düzenlemişsin hiç mi utanmanız yok eyyy ban yiyecek olan benGereken yapılacaktır arkanıza yaslanın.
unuttum belirtmeyi özür dilerim benim hatamEpilepsi hastaları için tehlikeli olabilir.
Bırakanlar oldu, evet. Ama keşke bırakmadan önce bir yazı yazsalardı, değil mi? Sorgusuz, sualsiz gitmek neden? Bırakanların neden bıraktığını hep merak etmişimdir. Bakıyorsun profiline, ya perma yemiş, ya da milattan önce son görülmeyle tarihin tozlu sayfalarına karışıyor.Bırakanlar oldu.
Yapacak çok şey var aslında. Peh, bunları söylemek için artık çok geç. Bu sorunlar yıllar önce başladı zaten. Süper moderatör bile bıraktı forum'u. Bana kalırsa pandemi & okul etkisiyle aktiflik çok düştü. Tabii ban yedikten sonra da sarmıyor ki.Ama yapacak bir şey yok.
Tamam, sen istersen atmayız.Bence uçuşan üyeler konusundaki herhangi bir mesaja kızgın reaksiyon atılmamalı.