- Reaksiyon puanı
- 23,600
Atı yıkamaya başka yer bulamadın mı?Gece oldu ve soğukta hava. At suyun içinde üşütecek. Kaldım denizin başında.
At için Yıkamacı yapardım senin yerine olsam
Atı yıkamaya başka yer bulamadın mı?Gece oldu ve soğukta hava. At suyun içinde üşütecek. Kaldım denizin başında.
Ben sandım Minecraftta at sürerek denize girmişsin@_Zaur_, sen ne diyorsun anlamadım? Ben öylesine Fatih Sultan Mehmet'e demiştim. Profil resmine bakarsan anlarsın. ?
Aman abi nerede o şans. Dün bir tane arkadaşımla ingiliz kraliyet ailesinin evindeyiz, sonra arkadaşım birden hırsız çıktı ve değerli bir şeyi çalmak istedi. Sonra ben kaçmaya çalışınca susturuculu tabanca ile ateş etti. Daha sonrasında bir tane kız geldi (Tipini hatırlamıyorum, bence bilinçaltımın bir mesajı) o dikkatini dağıtırken ben de kaçtım. Hırsızı kraliyet ailesinin mutfağında yumruklamak için bekliyordum. Tam gölgesini gördüm, uyandım. ama film tadındaydı. Çok epikti ve en net hatırladığım rüya idi.Hade uykunuzda güzel kızlar göresiniz.
Bir hırsızlık olayının farkına varmak, ama herhangi bir şeyinizin çalınmadığını görmek; karşılaşacağınız bir tehlikeye karşı dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.Aman abi nerede o şans. Dün bir tane arkadaşımla ingiliz kraliyet ailesinin evindeyiz, sonra arkadaşım birden hırsız çıktı ve değerli bir şeyi çalmak istedi. Sonra ben kaçmaya çalışınca susturuculu tabanca ile ateş etti. Daha sonrasında bir tane kız geldi (Tipini hatırlamıyorum, bence bilinçaltımın bir mesajı) o dikkatini dağıtırken ben de kaçtım. Hırsızı kraliyet ailesinin mutfağında yumruklamak için bekliyordum. Tam gölgesini gördüm, uyandım. ama film tadındaydı. Çok epikti ve en net hatırladığım rüya idi.
Geleceği görme biçiminde değil de, bilinçaltını dikkate alarak, bilimsel şekilde bu olayları açıklayabilecek var mı? Yani bilimsel rüya tabircisi. Bir psikolog yorumlar bence.
Sınavlar yaklaşıyor abi. Düşük alacağım demek kiBir hırsızlık olayının farkına varmak, ama herhangi bir şeyinizin çalınmadığını görmek; karşılaşacağınız bir tehlikeye karşı dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.
Edit - Rüyatabirlerini filan ara![]()
Bende olmayan şansı diliyorum sana. Kötü gelirse suçu bende arama.Sınavlar yaklaşıyor abi. Düşük alacağım demek ki![]()
Bende olmayan şansı diliyorum sana. Kötü gelirse suçu bende arama.ahsggsha
Bak sinirlenmiyim. Tayyip reyizin Sen kimsin söylediği videoları atarım
Bak sinirlenmiyim. Tayyip reyizin Sen kimsin söylediği videoları atarım![]()
Kız dedik ama Aslan ne alaka?Hade uykunuzda güzel kızlar göresiniz.
Hangi oyun? Ve task editor'ün Türkçesini gerçekten bilmiyor muydun?Sonunda oyuna kendi bölümümüzü yapabileceğiz. Yani görev editörü(Google çeviriye baktım ?) eklendi.
o hala varVay be bi aralar Minecraft çocukları kötü etkiliyor diyorlardı.![]()
16gb varsa 8gb verilebilir. chrome ve diğer uygulamaları kapatıp 9-10 gb ram bile verilebilir177 mod'a 7GB ram az gelebilir. Biraz daha vermek lazım galiba. 7.5 veya 8GB'a arttırmak lazım.
Bende Steama geldiği ilk dönem aldımda bu kadar sömürmemişim oyunuoyunun içinde bulunan harita editöründe harita yapmakla uğraşıyorum bazen, bazen de modlar indirip oynuyorum. Bir de oyun 2 mart 2019 da aldım, oynama süresi normal.
Sen kılıçla hayvan öldürmenin çocuklar üzerinde nasıl bir etkisi olduğunu biliyor musun?@Emre Nas, evet 16GB var. Şimdi 193 mod var ve 7GB ram yetiyor rahat. Belki 7.5 veya sonra 8GB yapabilirim.
@BeyinBedava, evet çok zararlı. Her yer kan gölü. Hep işkence falan yapıyorlar bana. Ya da ben bazen Caligula ile birlikte yapıyorum. Bir de oyunda hırsızlık, gasp, adam kaçırma ve yaralama benzeri şeyler var. ??
@bang1, oyunun içinde bulunan harita editöründe harita yapmakla uğraşıyorum bazen, bazen de modlar indirip oynuyorum. Bir de oyunu 2 mart 2019 da aldım, oynama süresi normal.
OYun +18 olmasına rağmen GTA oynuyorlar ama Minecraft oynanmasına kötü deniliyor ?@BeyinBedava, evet çok korkunç bir şey. ? GTA serisini oynayacaklarına onu oynasınlar daha iyi. GTA da nasıl şeyler olduğunu biliyorsunuzdur. Minecraft'ın kimseye zararı olmaz. Gayet güzel bir oyun ama modlu daha da iyi oluyor. Bir kaç mod değil, bir kaç yüz mod ile.