Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,428
Ubuntu MATE'te biraz Microsoft Edge'ye bakayım dedim ve gene Chromium'a geçeceğim ben.

Zaten GNU/Linux dağıtımlarını Chromium Edge yani diğer adıyla Microsoft Edge'nin DEV sürümü destekliyor. BETA sürümüne bile desteği yakında gelecektir ibaresi koyulmuş. Bu kullandığımız sürümün bir ana sürüm olmadığını bildiğimden zaten stabil olmasını pek beklemem ben. Şu anlık Firefox biraz bana yavaş geldiği için normal Chromium ile devam edeceğim en azından.@Ram_kafasi, Linux da edge halen tam verimli stabil bir uygulama değil doğrusu.
İyiyiz, Fedora'nın saçmalıkları ile uğraşıyoruz. Sen ne yaptın?nasılsınız SDN Forum üyeleri?![]()
ben de iyiyim ve teşekkürlerİyiyiz, Fedora'nın saçmalıkları ile uğraşıyoruz. Sen ne yaptın?
şükür ki iyiyim...@burası tr, iyiyim. Sen nasılsın? ?
Yapımcısının, paket yöneticisinin adını düşünürken kardeşinin makarnayı çiğnemeden yutmasıyla isim koyduğu dağıtım. Yum diye isim mi olur, sanki çiğnemeden makarna yutuyor.ben de iyiyim ve teşekkürlerfedora'nın saçmalıkları derken ne demek istedin?
Yok, going to koyacak. Tabii gonna dediherhalde gonna demek istedin
ben gona yazmış onu gonna diye düzeltsin diyorumYok, going to koyacak. Tabii gonna dedi![]()
En sevdiğim şarkı, High Score Girl S1 Ending. S2 de ayrı güzel.En sevdiğiniz şarkı nedir? Benim en seviğim şarkı, Life is Life.
Linuxta Edge Hiç kullanmamıştım baya kötü duruyormuş, ama Windows'ta güzel duruyordu kullanmıştım. ?Ekli dosyayı görüntüle 141165
Ubuntu MATE'te biraz Microsoft Edge'ye bakayım dedim ve gene Chromium'a geçeceğim ben.Microsoft'un malına güven duyamamıyorum hiç.
Beğenmedim genel olarak zaten bu Edge'yi aslında. Microsoft Edge kullanacağıma özgür yazılım olan alternatiflerini kullanırım benim için daha iyi olur bence.
Evde 20 dolar buldum![]()